Missbruk och ADHD sidutkast..

er död missbruket

Inlägget är uppdaterat och återfinns nu som en fast sida Här:

Missbruk

Funderar på att göra en helt egen sida av ett så centralt ämne som ADHD och missbruk vilket debatten om alkohol verkar påvisa nödvändigheten av, där man efter att ha listat de uppenbart dåliga sidorna med alkohol som vi vet rent statistiskt ändå får frågan om alkohol är dåligt för de med ADHD.   – Tja- Någon som tror att ADHD ökar lämpligheten för alkoholkonsumtion i generell mening?

Det skulle vara gravt oärligt av mig om jag inte också visar den ökade risken för missbruk som råder vid ADHD, jag anser inte att personer med ADHD är några kraschtestdockor som fortsättningsvis också ska krascha åt helvete, utan så länge man nu kan och får upplysa om de ökade missbruksriskerna och alla avigsidor det för med sig för män kvinnor och barn hoppas jag att det är ok om man gör det. Bara för att många av vittnena är borta så behöver dödens personliga gospel inte hålla käften om självförbränningens evangelium.

9 reaktioner på ”Missbruk och ADHD sidutkast..”

 1. Sidospår/sidutkast
  Mest för att fenomenet om vissa missbruk vs vilka droger verkar vara underrepresenterade vif NPF och jag själv inte ser så mycket om det i Sverige som jag förväntat mig.
  ADD/ADHD vs marijuana

  Gleoog tips
  marijuana adhd

  Där är en korrelation mellan hur lojala ADHD-hjärnor är mot cannabinoid innehållande växer och hur de påverkar deras hjärnor…

 2. Lojaliteten kanske hänger samman med funktionaliteten?

  Vi kan väl ta någon av släktingarna till Cannabis i stället och se vad som händer, vad säger du om det? Men då vore det roligare med mer lättåtkomligare produkter, varför inte Allium Sativa i stället för Cannabis Sativa?

  Skulle vara intressant att gå igenom Vitlökens fördelar vid hjärnförändringar sekundära till extremt höga Crackdoser. Vad tror du om det, låter det lagom osannolikt? Kan man extrahera ämnen ur vitlök som förebygger återfall i just missbruk som är ämnet för tråden, vad säger du?

 3. Ok, man måste vara rädd om sin foliehatt

  Vi testar skaka fram några vetenskapliga klarläggandena om ämnen i Vitlök kan hjälpa till att reversera skador av Kokain och Metamfetamin, som det handlar mest om härovan. Varför inte förhindra återfall i Kokainism också? Öööh, samt vara behjälplig vid minst något neuropsykiatriskt fenomen också….

 4. Åååh inte riktigt så avancerat. Jag tänkte hålla mig till några väldigt enkla ämnen. Som påverkar andra enkla ämnen det sällan talas om. Och när det talas om dem är det inte sällan helt onyanserat. Vi får se vad det blir, vitlökens ämnen är väldigt instabila och därför blir effekten av ren vitlök svårbestämbar.

  Två Artiklar på gång, första kommer i dagarna. Några kanske sliter sina hår i förtvivlan när de läser den, men lite får man bjussa på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *