Fattigsjukvården måste göras attraktivare för storfinansen

Därför höjs nu priserna på apoteken inför den fantastiska idén med privatisering, nu väntar vi bara på att någon har modet att verkligen gå hela vägen så att alla vägar också privatiseras och att vi äntligen får riktiga vägbommar lite här och var samhället både för fotgängare bilister och andra som i solidaritetens namn också ska få dela på kostnaderna för bom-pengen. AB men vi får vänta på att den fria konkurrensen får monopol på prishöjandet… Det privata vägvalet – alla får rätt till sin egna bom. Fasiken vilket fint flyt det kan bli i traffiken… fattas bara.

Men då de svenska fattigpenschona har inte har tillräckligt med kulor för att locka den internationella storfinansen höjs priserna på apoteken så att även de internationella jetset finanserna kan vara del i att hjälpa fattigpensionärerna av med sina sista kronor. Man kan ju alltid hoppas att det är ett dåligt skämt vilket det inte alls är.

-Att konkurrens alltid är bra, det ser vi väl på att de måste höja priserna för att verkligen få till den? Öööh vilket genidrag eller?

-Kanske själva idén om konkurrensens allena saliggörande är i synnerlig behov att konkurrens?

Läs även andra bloggares åsikter om högre priser, apoteken, utförsäljning, hjärnsläpp, tankefelsbingo,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *