ADHD Test

Vi själva är sanningen att säga ganska kritiska till vad ett test på nätet egentligen kan säga men många är ganska nyfikna så, visst varsågod men tolka gärna resultaten med stor försiktighet. Skriv gärna ut dem och gör dem med papper och penna.

ADHD Test för vuxna

ADHD test för vuxna 6 frågor

ADHD test för vuxna,  det är det  vanliga normala testet som de flesta bara kopierat rakt av, både Expressens och Aftonbladets test är just detta testet och inget annat. än kopior rakt av på detta testet. De flesta brukar börja med det för att få en lite vägledning om varthän det barkar.
Dagstidningarna är dock bara ute för att sälja lösnummer, de glömmer därför lätt texten som rimligen bör medfölja ett test.

Många vuxna har levt med uppmärksamhetsstörning/hyperaktivitet (vuxen-ADHD) utan att förstå det. Hur kommer det sig? Det kan bero på att symtomen ofta misstolkas som tecken på ett stressigt liv. Om du under större delen av ditt liv känt denna typ av påfrestning, kan det vara så att du har vuxen-ADHD – ett tillstånd som din läkare kan hjälpa till med att utreda och behandla.
Följande frågeformulär kan fungera som utgångspunkt för att hjälpa dig känna igen tecken/symtom på vuxen-ADHD, men det är inte tänkt att ersätta konsultation hos läkare eller annan specialist. En korrekt diagnos kan endast ställas genom en klinisk bedömning. Oavsett svaren på dessa frågor uppmanas du att diskutera eventuella funderingar kring utredning och behandling av vuxen-ADHD med din läkare.
Denna screeningsdel ur Självrapportskalan (ASRS-VI.I) är avsedd för personer som är 18 år eller äldre.

Större ADHD test för vuxna 18 frågor

Det stora ADHD testet för vuxna (ASRS v1.1 Copyright WHO) eller åtminstone det längsta hittar du i länken tillsammans med detaljer för hur du själv kan publicera samma test på din egna webbsajt eller blogg. För själv kunna erbjuda dina egna besökare att testa sig.

Som du ser är testerna  i all egentlighet ett underlag för att du och din läkare ska kunna samtala om din problematik för att sedan avgöra om det är lämpligt för dig att gå vidare för en större undersökning om problematiken beror på ADHD.

Vill du ha ett eget ADHD test på din blogg eller hemsida. Gör som Expressen, Aftonbladet och alla andra ta för dig, en varför ta en sämre kopia när du lika gärna kan ta originalet som finns här.3 reaktioner på ”ADHD Test”

  1. Pingback: Kvicksilver och Kvackare Tveksamma Kosttillskott | kosttillskott bra

Kommentarer är stängda.

ADHD Test ADD Schizofreni orsaker