Om

ADHD och ADD, ett företag bara det, nu kan du i varje fall se några widgets på G.


I begynnelsen så fanns det inget, efter ett tag så började det klia på en mindre plätt ute i intet. Så nog kan det bli din ultimata ADHD test. ADHD och ADD uppmärksammas koncentrerat här som du snart uppmärksamt kan se, men inte bara de, även Concerta, Ritalin, Metylfenidat, Metamina Dexamfetamin och andra ADHD mediciner med eller osv. Men också ADHD Coaching, Aspergers syndrom, Tourettes syndrom och det neurotypiskt handikappande dragen. ADHD Test för Vuxna, ADD, ADHD behandling, ADHD mediciner, ADHD vuxna, barn , diet, flickor.
Nedan en annan variant av gleoog som står under ständig inpiskning närhelst någon kommer ihåg.
Gleoog testning
ADHD ADD Networked blogs

 

Om kommentarer
Vi koncentrerar oss just nu hårt på annat arbete. Vilket gör att frågor kommentarer, etc, kommer i tredje eller fjärde hand. Vi tackar djupt för visad förståelse för det.

Kommentarer kräver en aktiv debatt och vi rekommenderar den som anser sig ha något vettigt att säga att gärna blogga själv i ämnet och få en större spridning på sitt budskap. Kommentarerna är öppna främst för att vi ska få input & kunna korrigera artiklarna faktamässigt. Och därmed hålla en bra nivå.

Hittar du inte svar på dina frågor direkt, testa att söka lite här eller där, så kanske det lossnar så småningom.

Har du skrivit en 75 rader med 100 stavfel är det kanske inte så lätt för alla med ADHD ADD  att läsa den rakt av.  Inte heller så roligt för att att läsa att bara för den inte är publicerad rakt av inom loppet av några timmar, att vi censurerat den etc.  Det är nog mer skribenten själv som inte läst in hur andra här läser, eller brytt sig om det och därmed censurerat sig själv från läsbarhet.

Blogga om själv! Rekommenderar vi till alla som gärna vill uttrycka sig!

 

 

ADHD Test ADD Schizofreni orsaker