Några nygamla ADHD och ADD resurser

Det var länge sedan vi skrev något om ADHD och ADD. Mycket länge sedan och tiden, tja den går. Vill så här i sommartider passa på att rekommendera några andra ställen som också skriver om ADHD och ADD. Först och främst vill jag säga att ADHD och ADD hos n.nu inte är speciellt bra än, jag har gjort den själv.

ADHD Center och ADD är däremot bra liksom ADHD History.

På Youtube har vi ADHD and ADD och den nya fräschare ADHD Center ett nytillskott med ADHD Tips på flera plan och nivåer, från inställning till KBT och känslomässiga förhållningssätt till en själv, världen och resten av alla fantasier en människa kan ha.

Visst mycket händer hela tiden. Det blir oftare och oftare nuförtiden då jag känner mig helt efterbliven. Konstigt att man i varje fall litet förstå det själv, jag trodde seniliteten kom som dimman liksom lite i skymundan. Men å andra sidan träffade jag en man häromdagen som påstod att han förlorat minnet, jag vet inte riktigt hur det kom sig men den givna frågan blev DAMP från höften

-Och hur vet du att du någonsin haft ett minne då?

Kanske tur att de mest underliga mötena sker i drömmarnas värld. teh.

 

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om ADHD, ADD, ADHD och ADD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *