IKEA har en gås oplockad med KinaPå sex-kant med tillvaron
IKEA meddelas nu ha en gås oplockad med sin kinesiska underleverantör som har slitit dun, fjäder av fåglarna medan de ännu levde. Cheferna för inköps avdelningen um-gås nu med tanke på att avsluta affärerna med leverantören. Vilket ibland i praktiken bara betyder att de köper fjädrar från samma plockare men av en annan mellanhand. Att bara umgås med handplockade fjäderfäs leverantörer ställer till mycket extra arbete för de redan så segslitna IKEA medarbetarna som kan drabbas av psykosociala stresseksem och annat med tanke på just detta.
Organisationen ”Rör inte mitt fjäderfä” befinner sig än på planeringsstadiet så de kan inte sända några stoppande äggläggninskommandon till fabrikören även om de ville och som många andra får fullständigt pippi på dessa primitiva kuddtillverknigsmetoder som ingen kan sova gott utav allra minst fågeln. Ty den är död.

Klarar sig den kinesiska fågelhandlaren undan IKEA´s onda öga har de en enorm flax. Inköpscheferna känner sig inte alls äggade av att handla med dem igen. Men ska man göra ägg får man fantanimej också krossa äggen upplevs någon av de inblandade parterna ha sagt.

Läs även andra bloggares åsikter om IKEA, Huvukudde, Dun, betäcknig, djurskydd, Fjäderfän, oplockad gås, VAVVA?´ADHD på youtube. .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *