Skolningen av Övermänniskan

Inläkningar till bloggen

1 2 3 4 5

Ändlösa uttryck

hooly shit

Lär man sig aldrig?
Jätteviktig övermänniska utsatt för oerhört kränkande brott som kan lära oss en hel del om olika människors olika värden. Eftersom denna övermänniska verkligen är jätteviktig och extremt värdefull sett ur ögonen på de människovärderande journalisterna så blir rubrikerna därefter. Självfallet skrev en massa medier om den bestialiska skoattacken som även kunde skadat tredje man, men många skrev inte nog mycket för ni kan inte förstå hur en övermänniska känner sig. Det går liksom inte att jämföra med andra människor trotts att det är det man måste göra för att säga slutsaatsen jag just sa. Man måste ju ha försökt jämföra för attt veta vad som är ojämförbart, även hos en jämmerhög som skapar mer jämmerdal och inte förstår den potenta faran i vad det framkallar. Har man någonsin gjort det?
Norsk TV2, SvD, HD, SVT, Sydsv, AB, Metro, SR, Enkelriktningen, syd
Ecco av tidigare händelser? Som en skolande fotnot?
Notera nu gärna att skodonet som den fruktansvärde attentatsmannen använde till stor del var tillverkat av Hudar från kor, vilket vi tidigare tagit upp, då nötkreaturet har varit involverad i antisemitiska akter tidigare och den självupptagenheten skall vi aldrig glömma. Det mina barn det kallas inte för rasismens förnämsta grundfundament vilket många av misstag kan komma att tro, det kallas läran om människornas olika värden. Det kan kallas läran om hur förintelsen av kossan är en religiös kränkning.
Överjaget & Underlivet
Samtidigt som det fruktansvärda attentatet ägde rum mot övermänniskan begicks i det förlovade landet som vanligt en miljoner våldtäkter inom ramen för den systematiska israelsika våldtäktsindustrin vilka betingade en ”tower of power” på 3,2 miljoner kukmeter på stockmarknaden. Men det har tidningarna inte rapporterat om, för mina barn ni förstår att 1 övermänniskans ansikte alltid är viktigare än 5000 systematiskt våldtagna spermapottor men det kan ju å andra sidan uppvägas av att soldaterna har rabbatt på slaven.
Fransyskor Judar och Pakistanska Bögar
Och jag kommer på mig själv gång på gång med att tänka på hur vi kan skola kossan så att hennes förintelse verkligen inte ska vara så antisemitisk som den bedömts att vara och där kan vi verkligen aldrig få nog med tips i själarnas ändlösa hav.
De senare rapporterna
Nya rapporter kommer från den Svenska oproportionerliga rapporteringen, främst är det den människovärderande gruppen journalister som tycker att vissa människor är mera värda än andra och därför helt enkelt rapporterar mer om andra och samtidigt självfallet förtiger något annat som borde kunnat få plats i stället. Men den genuina rasmedvetenheten framställs sällan i sitt faktiska och statistiska ljus. DN, 2 SvD syd, Svd, DN 2, Dagen 1 2 3 4, 5, 6 7, Men jag tycker det är viktigt att komma ihåg att alla judar inte är rasister. Men de som inte är det är helvetiskt tysta.
Vill återigen propagera för människornas lika värden något som alla självupptagna kanske behöver lära sig mer av?
Låt oss damma av några favoriter i repris från själarnas hav, vilka en gång sjunkit i kvav och se självklarheterna i vitögat, eller tror du verkligen att den starka grupptillhörighetens andra sida är något annat än de fundamentala grunderna till alla rasism? Kan rasism uppstå utan stark och överdriven grupptillhörighet? Är det ens möjligt i teorin?
gn=”left”>Att självupptagenheterna uppstår och förstärks i ett krig är också ganska självklart, man vill bli mera arabisk och mera judisk eller vad det nu må röra sig om och de självupptagna grisarna kommer väl aldrig att sluta av sig själva innan den ena eller den andra utplånat någondera? Tvärtom så skapar galtarna en terror större än de själva kan förstå. Och mer uppmärksamhet kommer de att tvinga till sig, det är det enda vi kan vara säkra på. Det är lagarna om de överviktiga övermänniskornas urhelighet och den fundamentala roten till alla självdestruktiva helveten.
Framtiden i stallet
Galtarnas suggerande kraft roterar i svansarna och allt kommer att hänföras till historiska händelser eller gruppens påstådda rättmätigheter. Den enes och andres svinanden kommer att tas som ursäkter för det som vi alla egentligen vet är vanvett. Kan murarna bli tillräckligt höga så att de skyddar mig från mig själv?

Alla judar är inte rasister!

Detta självupptagna krig visar mer än något att människan inte har ett lika värde, de verkliga rasisterna framställer sig som offer. Halleluja. Men hur mycket mer värd är en jude kontra andra egenheter och egenharter? för statistik över massmedias rapportering så får du svaret direkt i siffror vettja. Först där kan du bedömma den exakt distinkta graden av rasism och den extrema förnekelse som följer i dess fotspår med en bombastisk förnekelse av andra egenarters existensialiteter, känsloliv och historia. Valet i Israel Kontra valet i Danmark vad rapporteras mest om? Vilka människor är viktigast?


Läs även andra stora nyheter sedan Gleoog, åsikter om Israel, Gaza, Palestina, Krig, Knesset, Facism, den antisemitiska kossan, Rödamalmö, Kommie, censurens antisemitiska effekter ska vi aldrig glömma inte heller youtube

Jag vet att du inte vet
Att det nu dyker upp en massa idoter som vet exakt allt om koflikten är också självklart, är det inte just därför det ser ut som det gör och så har sett ut väldigt länge? Just den där självklarheten i mitt mervärdes merberättiganden än ditt, är det inte exakt just det som är rasism oavsett vilken etikett du själv behagar att kalla det? Många kortsiktiga segrar som förlänger ett evigt krig med nya fronter, är det en seger? Det är anatomin av ett evigt krig.

De självupptagnas egenjodlanden är också den enskild faktor som tagit bort mest blickar från de som behövde de som best. De som blev förintade mellan de förfinade självupptagenheterna krigade om vem som led mest. Tjänare. Eder egen tjänare. Vad vet ni om ickets anatomi och nonchalansens historia?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *