Kom i Rätt stämmning

Billig Jean

Michael Jackson rapporteras bli stämd för låtstöld, Bloggen har utan framgång sökt nå herr Jackson men han är enligt skivbolaget upptagen med andra
ospecificerade aktiviteter. Lite småsaker att pyssla med och sånt.

Samtidigt som Misha erkänner att hon inte är lesbisk vilket ju i och för sig kan stämma in på åtminstone hälften av jordens befolkning eftersom män sällan är lesbiska, men att de inte könststat henne inna så att uttalandet säger något för oss stereotypa, den är en sorg för tung att ensam bära, så här harrut.* om det har några direkta samband med att peaches Geldof ska skilja sig eller inte kan vi inte svara på.

Näsvis till Max
Den ettriga polishunden som blivit synnerligen be-kräftad för sina arbetsinsatser visar sig också fått en arbetsskada. Läs i AB om snokcancer i hundnäsan. På grund av en senkommen reumatism har också hunden fått ledgångsreumatism men det är också just därför de nya stödhjulen kom som ett brev på posten.

-Nu är det full rulle igen!

Vilket kommer som en enormt befriande himmelsk lättnad för oss alla. Osäkerheten var länge ganska groteskt, men mitt i allt tumultet kommer denna förlösande nyhet och visst är väl det jättefint.

Läs även andra bloggares åsikter om Bloggar Knuff Michael Jackson, Sniffa till Max, Pungslagen Journalist bröt näsan, Joddlande dödsmögel chockar reumatisk bög, Allergin är bara nys, .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *