Hedersvåldtäckternas fruktbarhetskultur

Några av uppgifterna kring det moderna israels slavhandel blev ifrågasatta och några har skickat in nya tips, här kommer ett urval.

-Här är det några som verkar skriva om Israel Sex Slavery Thrives.
-Här ett litet utdrag ur Jerusalem times, en verklighetsskildring om hur kvinnor med annan etnicitet på regelmässig basis blir som slagna, våldtagna och behandlade som industrifittor av den israeliska sexindustrin. Det kanske är som vanligt, bara den antisemitiska pressen som luras. Och dessutom kan faktiskt Hamas vara inblandat, eller vad tror du? Du är väl inte antisemit du också?

Det brinner i trosan
När sedan chefen för brandkåren i Jerusalem försöker starta en egen litet horhus fullt med importerad industrifitta av annan etnicitet ja då har han bara otur när han tänker. Eller låg Hamas bakom det också? Det kan väl vara bra att ha en bordell med några traffickingpottor som han kan släcka den etniska trosbranden på? Men uppgifterna kommer iofs från antisemitisk håll så vem kan man egentligen lita på? Men det är väl ändå mest när det blir bråk och trubbel i horhusen som journalisterna skriver om det, eller när affärerna hotas som i det här fallet men eftersom det är från en typisk antisemitisk tidning så kan vi inte lite på när de säger något allt är ändå alltid Hamas fel och det var ju som alla kan se en jude som blev drabbad till slut! Nu skall vi inte uppehålla oss kring det!

Vi måste i stället se till att säkra att offerrollen och låta världen få höra om lite bråk några decennier till, eller vad tror ni? Hur som helst så är det alltid en jude som drabbas i slutändan och denne är det synd om, lär er det nu. Om jag nu inte är jude förresten, kan jag bli det? Eller är judeskapet så extremt i sin renrasiga hållning att till och med antisemitismen är betydligt mycket mera blandrasig öppen och tvärkulturellt, sa en kompis och somnade.

Judar över hela världen är hotade och blir sparkade allt är för jävligt, i Stockholm upplever sig en del judar hotade enligt SVD Antisemitismen känner inga gränser och saknar gravitation. Om en nynazist var generaldirektör för invandrarverket ska han naturligtvis inte få blogga om det och ha kvar jobbet, för då är han ju bevisat partisk, men om en israelvän gör samma sak ska han givetvis ha kvar jobbet annars är det antisemitism, så klart. Vad trodde du?

Herrefolket och Spermapottan
Lite fascinerande är det ändå att den matematiska modellen som togs fram för att gestalta den moderna israeliska slavhandeln och användandet av kvinnor med annan etnicitet som spermapottor, har vunnit så lite publicitet medan allt annat verkar generera mer publicitet än de systematiska våldtäkternas kulturtradition. Om jag tar upp detta för tredje gången då kanske jag är tjatig? Men att det alltid är viktigare om någon israelsympatisör mister jobbet det mina barn det måste ni verkligen lära er, ty den systematiserade våldtäcktsindustrin skriver inte tidningarna om, det är mer intressant om en partisk israelvän får sparken från ett arbete där han ska bedöma offer från den eviga konflikten. Om vi betraktar avståndet till israel och till spermapottorna och funderar över vad som får mest utrymme i media måste vi förståss också inse att människor har olika värde och våldtagna horor är inget hett nytt för en lösnummersäljande journalistkår.

Bifogar de 5 obesvarade frågorna om Israels moderna slavhandel. Frågorna är extraherade mot denna bakgrunden 1 2.

Frågor med anledning av den israeliska slavhandeln och dess systematiska våldtäktsmetriska arkitektoniska konstruktion

1/Hur hög tror ni att byggnaden är om ni själva är kritiska till det etnografiska museets eventuellt antisemitiska uppskattningar av den moderna Israeliska slavhandeln? Svaret skall anges i kukmeter. Att bara vara kritisk kan vara bra, men att vara konstruktiv kan vara bättre, så exakt hur hög blir byggnaden då enligt kritikerna?

2/Vilket resultat anser ni vara ett moraliskt försvarbart resultat när det gäller antalet kukmeter inom ramen för den moderna israeliska slavhandeln? Och hur långt befinner sig Israel från det moraliskt försvarbara resultatet när det gäller de systematiska våldtäkterna av människor med annan etnicitet inom ramen för den moderna israeliska slavhandeln?

3/Är det bara antisemitismen som skapat den moderna Israeliska slavhandeln? och hur har i så fall traffickingpottorna medverkat till att förhöja antisemitismen genom att stjäla sperma och bidraga till att israeliter får könssjukdomar? Eller finns det andra nationella drag som ligger bakom de systematiska våldtäkterna inom ramen för den moderna Israeliska slavhandeln?

4/Hur många Israeliska män är offer för traffickingslynornas alla antisemitiska sjukdomar och allt annat orent som kommer från lusthusen? Den dolda antisemitismen som strömmar ut från traffickingbordellerna hårkors.

5/Hur kan det komma sig att den moderna slavhandeln har fått ett så starkt fäste i Israel som den faktiskt har? Är det grundat i en etnocentrisk självupptagenhet hos de ljugande traffickinghororna eller beror det bara på oplanerad otur? Eller ligger Hamas bakom det hela? Ser fram mot välunderbyggda svar vars konkreta innehåll kan föra saken framåt. Gärna också beskrivningar av hur ni själva tänker agera för att stoppa slavhandeln i det moderna Israel som självfallet är högpotent antisemitisk i sina grundvalar. Och varför eran aktion i ärendet inte hitintills gett något resultat mot den antisemitiska våldtäktsindustrin. Eller var det semitisk våldtäktsindustri?

betackar mig för antisemitiska påhopp!

Hur som helst samlas säkerhetsrådet. Norska läkare hann berätta om kriget innan typiska antisemiter kom och sköt på dem. Antisemiterna verkar bara bli mer knepiga och kritiska för var dag som går, världen får kanske bereda sig på några 100 år till av bråk och krig där det alltid är den elaka antisemitismen som drabbar de oskyldiga judarna. Ibland väser tystnaden.

Läs även andra bloggares åsikter om Gaza, israel, palestina, hamas, Antisemitism, politik, krig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *