Glad kåt och tacksam

ADHD? Nej, inte alls! Däremot gammal hederlig Amfetaminreklam direkt till kvinnan i ditt liv.

(dvs underlivet) eh, förlåt ja menar överjaget.

Suze

Nu kan hon säga nej till crepsen, vara ute och umgås med alla andra lyckliga och välartade människor i sociteten. och visa hur glad kåt och tacksam hon är för att amfetaminet inte ska ta överhanden och hon ska börja få egna idéer har man dessutom addat Amobarbital en mycket potent barbiturat. En välbalanserat saftig blandning av effektiv husmor och avspänt knull i ett gulle-lullpaket. Inge gnäll mera Jaques Brel Ne me quitte pas.


Med den här medicinen undviker du att ta den där extra pralinen och kan i stället vara smal och sprallig på haciendan utan att gå herrefolket på nerverna. För att försäkra oss om den senare detaljen har vi dessutom adderat det historisk anrika derivatet av barbituratsyra amobarbital, det läkemedel som så oförhappandes dödade Marilyn Monroe av barbi-turatförgiftning. Tuut tuut.


Hon var tyvärr lite för grisfet för att få vara med Suzette som inte åt pralinen och hon som gav fan i crepsen. Ty, för henne blev det pannkaka. Nu sitter hon fast i sin lilla förljugna folkhemsbubbla. Ska du ha ett tuggummi?

Men i det fallet kanske bara den gamla nazistvetenskapliga underverket DI-X skulle kunna hjälpa till? En fin uppfinning som enligt uppgift: ghettonegrerna sedan gjorde till sin och ingen tänker väl idag på att den ädla beredningen faktiskt togs fram för det tredje rikets fromma, men så gick negrerna och tog allt från nassarna, otack är världens lön va? i varje fall om man får lyssna på en del. Men å andra sidan har kombinatoriken fått sin berömmelse mest genom alla den dödat Hillel Slovak, Brent Mydland, John Belushi, Chris Farley, Layne Staley, River Phoenix, Mitch Hedberg, Eric Show, Zac Foley, Tim Buckley Så visst finns det en hel del skruvade perspektiv här ovan. Men visst när Läkemedelsverket ondgör sig i Crime medicine då har de ett väldigt kort minne, det är ju deras klienter som gjort den största och grövsta reklamen för amfetamin mänskligheten någonsoin sett, men det glöms påpassligt bort.

Vad säger ni om det rasistjävlar? Döden verkar inte känna några begränsningar i sitt urval. Är liemannen färgblind? Eller är det just så det inte är?

Bättre städande kärringar & sniffande ungar
Nästa artikel kommer att handla om hur du får kärringen att städa bättre med lite amfetamin och hur förkylda ungar kan göras lite mindre snoriga, skrikiga och hängiga genom att sniffa Amfetamin. Artikeln: En horas begravning och om den rustika stadsmannamässighet som kännetecknade den nationellt hjärtgripande begravningen. Ja ack denna oas som glatt så många låter dock vänta på sig en stund till, tills dess ha det så bra och undra inte varför.

Urkundsförfalskningen är ju upphöjd till kulturtradition i de fördömdas rike.

Glad kåt och tacksam

Glad kåt och Tacksam, nu med EXTRA!

Marknadsföringen av Metamfetamin till gravida

 

Läkemedelsverkets historisk aningslösa och kriminella reklambudskap
Vad tycker du om reklamen förresten? Är det sådant gammalt sexistiskt skräp som används mot att personer med adhd ska få en rimlig medicinering tror ni? Eller har den gamla reklamen ingen betydelse för dagens inställning till amfetamin och liknande beredningar?

Här kan du läsa mer om Förstoppning, hej och studsande fotpall. Snippan som akademin tog i mun och Hora. Läs även andra bloggares åsikter om , Amfetaminreklam, Jaques Brel, Amobarbital, Läkemedelsbolag, Kommersialisering, Barbie .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *