Bara propaganda alltsammans

Mera antisemitiska rapporter kommer från Gaza, AB skriver om hur döda mödrar ligger med sina lika döda barn i famnen, nu har säkert Hamas gått och grävt upp en massa självdöda palestinier på kyrkogården bara för att få det att se ut som de dött för israeliska händer, som vanligt antisemitismen vet inga gränser och har ingen gravitation. Antisemiterna har säkert sparat lik i specialgjorda terroristfrysar, bara för att plocka fram dem för att vinna människors medlidande, men egentligen är det bara renaste antisemitism, det vet alla israeliska bloggare om.

De vet inte hur bra de har det
När DN skriver om att det är totalt kaos för gazaremsans barn så vet väl alla att DN styrs av Hamas, det är ingen hemlighet. De palestinaälskande Norska läkarna som ljugit överdrivet och fanstiserat om blodbad kan man inte heller lite på. Den FN medarbetaren som AB meddelat sköts ihjäl av israeliska styrkor sköts i själva verket ihjäl av Hamas utklädda till israeliska soldater. Nu har DN också hunnit sprida samma lögner. DN’s ledare fyller på med trams om att israel skulle skapa sig några fiender tack vare konflikten med terroristerna, det är heller inte sant. Israel har alltid varit ett fredsälskande folk som alltid levt i fred om det inte vore för de jävla grannarna och allt sjukt antisemitisk helvete i världen.

Bara Propaganda
Att de norska läkarna som berättat om blodbadet råkade beskjutas med skarp eldgivning medvetet är självklart en lögn, israeliska soldater skulle aldrig göra något sådant och i fall de såg så ut, så var det Hamas som låg bakom så det så. Om ni hjärtlösa människor inte förstår det så blir det faktiskt ganska svårt att vara israelit så unna oss då lite fred era blodtörstiga taskmörtar.

BBC skriver
Israel women trafficking soars Between 3,000 and 5,000 women have been smuggled into Israel in the past four years to work as prostitutes, according to a parliamentary inquiry.

Med de skriver också om det största problemet de stötte på när det gällde att komma tillrätta med att använda etnisk utvalda yngre kvinnor som industrifittor inom den stolta israeliska slavmarknaden, det är säkert Hamas som ligger bakom det också, eller vad tror du?

She said the biggest challenge in addressing the plight of women in the sex trade was changing the attitudes of the Israeli public and police.

Nu vill BBC låtsas att israeler i allmänhet accepterar den etniska utvalda spermapottan vilket inte alls är sant, vi har bara haft otur och fått en sådan mängd med välorganiserad slavhandel i vårt älskade israel. Det kanske ser illa ut men i så fall är det antisemitism och det måste du väl ändå kunna acceptera? Hororna smittar faktiskt ned hederliga israeler med en massa könssjukdomar, det är inte fair play, se själva BBC erkänner att hororna ofta har en massa skit som de kommer hit och smittar oss med, det är alltid vi som blir drabbade av allt.

Most have sexual diseases and some have hepatitis and even tuberculosis. They also have problems going to sleep because they remember what used to happen to them at night,” she said.

Wikipedia om mänskliga rättigheter i israel.

Herrefolket och spermapottorna är inte titeln om videon som handlar om industrifittan som handelsvara inom ramen för den moderna israeliska slavhandeln.

Läs även andra bloggares åsikter om Gaza, israel, palestina, hamas, Antisemitism, politik, krig.  Läs även om israel dess historia och framtid bland det utvalda folket. Men framförallt tänk positivt och var snäll. Varför inte vara lite konstruktiv kanske?

4 reaktioner på ”Bara propaganda alltsammans”

  1. det säger kanske en hel del, att jag ställer frågor om den moderna israeliska slavhandeln och du frågar om jag är nazist. Hur kan du ens ge dig själv rätten att fråga om jag är nazist? Är den frågan viktagare för dig än den moderna israeliska slavhandeln?

    I så fall vad säger det om dig?
    Nej, jag är inte nazist och planerar inte att bli, men du kanske är?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *