Journalism på glid

En ren snöbollseffekt har uppstått inom kvällspressen som nu gång på gång är ute på hal is och liftar med första bästa lyteskomik för att kunna sälja lösnummer. Men givetvis under den förställda kritiskhet vi vant oss att se. Aftonbladet rapporterar om en man som hade oturen att fastna i skidliften, men för att inte verka alltför snaskiga så berättar man också hur den stackars hängade mannen blev föremål för åtskilliga ofrivilliga fotograferingar, där han hängde utsatt upp och ned från liftstolen, innan man själv publicerar några av dessa foton…. hmm.. intressant.

ADHD motståndare ska inte titta på TV
Rapport efter rapport kommer om ADHD-motståndarnas hyperaktivitet. Nu senast är det i Malaysia som har berättat om hur hemskt ADHD-medicineringen kan användas av vanliga människor (dvs inte ovanliga med ADHD och sådantdär va) vi vill därför varna ADHD motståndare från att ta dessa drogerna, de är faktiskt till för personer med ADHD! En vanlig ADHD moståndare har förvisso en hyperaktivitet men den kan lätt botas med att låta bli att titta på TV och tarmsköljningar, meditation och lite annat småplock, det var en lysande vändning.

ADHD nyheterna från Ulan Bator och de hyperaktiva ADHD motståndarna lyser med sin frånvaro.

Ny sida – samma skit
En skräpig ADHD-budgetblogg från Sverige har startat några en liten microblogg på bloggy och en RSS sida på netvibes så att våra värsta stalkerpsykon kan följa med i RSS flödena på avstånd och se allt som görs.

Skämt åtsido är det bara jag som tror att alla andra kan allt om nätet och alla nya möjligheter som öppnar sig varande dag? Ibland känner man sig inte bara efter och dum utan även riktigt puckad och stum. RSS flöden och lite annat har jag ändå lyckats lära mig det senaste visst är jag bra. ;) nu blir det snart snöbollskrig..

Läs även andra bloggares åsikter om ADD, ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, RSS, nyheter,

2 reaktioner på ”Journalism på glid”

  1. Du var mig en argsint djävel! Hur kommer det sig? Bokstavskombinationer har vi väl alla lite till mans, kan tro. Å amfetamin skulle nog behövas för att dövas från radio, teve och tidningars eländiga ältande kring hamas och muslimers försök att ta herraväldet över all världens folk.
    Hej då.
    SS

  2. Vettet kan alltid vara argsint och jag är väl inte speciellt vettig. Men det var väl ändå ett påstående följt av en fråga?

    Att amfetamin har för och nackdelar är något vi sagt hela tiden. Men vi väljer att inte vara fullständigt enkelsidiga med våra beskrivningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *