Eller också då, liksom alltså va

Stressen
Att i hela sitt liv ansträngt sig hårt och försökt med det mesta men ändå inte räckt till är inte en helt ovanlig historia när det gäller ADHD, efter diagnosen förstår man kanske lite mer hur saker och ting hänger samman. För gnäller mycket för att man är för upptagen med att försöka klara av det man ska så det finns helt enkelt ingen tid över.

Nytt träningsprogram för diagnoskritiker
Frankrikes president utvecklat ett träningsprogram vilket vi har vidareutvecklat för de som är emot att barn ungdomar och vuxna med ADHD ska få ett bättre liv, vi har vidareutvecklat hans uppfinning till att även appliceras i de högre regionerna. Programmet gör att du som vettlös kritiker vilken aldrig kommit med några bättre alternativ, ändå kan få bättre grepp om det hela. ifall nu kålrotsdieten inte skulle fungera.

Jag tycker själv att det är jävligt snuskigt när personer av rent socialpedofila skäl under förespeglad hjälpsamhet som hjälper till att underhålla ett helvete. Finns det några konstruktiva kritiker mot att människor får hjälp, så är de ganska tysta. Det är bara de som ”vet allt” som pladdrar desto mer och vad är resultatet av den frukten? Att förneka människor med en viss genetik vård bara för genetiken skull är intressant. Hur ofta har det gjorts i det moderna Europa?

Missunsamheten är sannolikt den äldsta kultursjukdomen men hur botas den?

Läs även andra bloggares åsikter om ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ADD, Diagnos, Concerta, Metamina, Till äran av Travoltas idol vill vi påpeka att det är skadligt att röka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *