Dödschock av nakenfitta

* * * * *

Fitterror på via dolorosa
Det fruktansvärda terrorvapnet fittan har nu setts naket viftandes för turister i galaxen. Dessutom har den vifftats med fittan framför kameran enligt tidningskällor som självfallet inte alls säger vill gör reklam för tv5 program som deras kompis gör. välj själv stålballe 1 2 3 4 5 6 eller Cheese doodles

Huruvida det livsfarliga fitthålet har varit synlig eller släppt fram några av de beryktade dödsstrålarna är vid pressläggningen av bloggens inte känt. Fitta är väldigt onaturligt och den måste ständigt anspelas på i stället för att förevisas, det kan dessutom skapa kaos i kommersiella sektorer om varorna inte längre kunde krängas med the power of the fitta.

Grävlingarnas Jesusfigur, Janne Josefsson har dessutom blivit besprutad i ansiktet inom ramen för samma program. VI vill från bloggen sida noggrant påpeka att detta inte har gjort under banderollen: I den vita mannens ansiktsjournalistik. Underlivet är en skam och alla vi övermänniskor skäms. Men vill du bara peta lite kan fittan komma väl till pass, men då kan du väl se till att alla andra får på pälsen, eller som centerpartiet en gång sa tillbaka till början: Välkommen till mittens rike.

Här är tjejer som är för Peta, de gillar inte att få på pälsen utan snarare peta org. Texten ”id rather go naked than wear fur” betyder jag rakar mig heldre än tar den på pälsen. Alltså en något intern dampig beskrivning av att hon anser att människan har så mycket gott inom sig, kanske är det något du vill känna på? Bara portmonän verkar vara i vägen va?

Vittusvart är inte längre svart-vitt!
Vare sig Peta.org. eller vittusvart är ett av Mark Levengoods skämt utan uttrycket vitt och svart eller svart och vitt är ett gammalt uttryck om polisbilarnas färg förr i tiden. Begreppet Vittusvart tar vi helt avstånd ifrån då det kan vara sexistiskt att säga fittsvart. Men å andra sidan så var det just vitt och svart som gjorde att du kunde urskilja texten, kanske har det att göra med de streck koder du fick från fittan, dina så kallade gener vad vet ja.

Ingen Kuk Lux Lan

Huvä Päivä

Ståndaktig kåranda
som jämnar ut sexismen
Nu vill vi se lite ’skrubba bilen’ bilder

Bongoflott bingoberra pippar bingofittorna Dödsfitta nakenchokar, fittstrålar dödar, polisen gör intryck, Vittusvart, ADD, ADHD,Dopamin shack nu sstirra vi ut i

TÄNK PÅ ATT DET ÄR FINT ATT ANSPELA MEN ATT SÄGA RAKT UT VAD MAN MENAR KAN VARA DÅLIGT. DENATURERING ÄR FÖRFINING I NORMPÖLSAN.

2 reaktioner på ”Dödschock av nakenfitta”

  1. fittafottafittakukhandfatgranatfittafittafitta – jag är så himla stolt över att jag kan skriva könsord!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *