Tidlösheten har ADHD

Vad är ADHD? Video
ADHD:Kvinnor och flickor lider i tysthet
ADHD Ty Pennington i Home makeover
Stigmatisera inte beteendevetarna de blir så
desillusioneradeom de inser att de inte vet allt
.

Ur funktion är klockan, klockan är ur funktion.

Ja för många med ADHD kan det vara bra och för andra helt nödvändigt att använda hjälpmedel för att planera och orkestrera sin tid. Inte bara ha ett system som fungerar bra för alla andra utan ett system som verkligen fungerar bra för dig. Det är också en av grunderna till att få det att fungera bättre i det stora hela att planera och orkestrera sig i tidens rum.

Ekar det skumt härinne förresten?

Jo, var vad det jag tänkte nu? Jo, alltså liksom hörru var, bara läs öh.

Time Management

Gång efter annan kommer apparater som kan läsa tankar osv, skulle vara jättebra för mig så att jag kan komma åt mina egna och befinna mig mer i telepati med mig själv eller är det inte så man säger? För andra kan terapi eller coaching vara en ok hjälp. sättet att tänka runt sina problem kan också vara avgörande för hur man uppfattar dem. Vi har även på bloggen sett en del positivt av coachingens effekter.

Det skulle vara intressant att höra lite mer hur andra löst sina eventuella problem att fungera bra, har du ett klockrent tips? eller något som var superbra för just dig att bemästra din tid?

Läs även andra bloggares åsikter om ADD, ADHD, tidsplanering, planering, tidsverktyg, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, Nadya som födde åttlingar 8 veckor för tidigt får hjälp av dr phil, dock kan alla inte få det, då får ni komma hit till budgetbloggen i stället å sunka eller gör som wichbitch, ta en timeout när det passar dr feelgood och miss feelright är duktiga doktorer.

2 reaktioner på ”Tidlösheten har ADHD”

 1. Hur jag löst mina problem. På vilket sätt undrar man då. Hur jag gjort för att gå en balansgång för att behålla alla problem som listas i Adhd diagnosen, samtidigt som jag fungerar hjälpligt?

  Eller att jag är totalt friskt och kry idag, så pass att jag bett om en ny neuro undersökning som kommer att fastställa att jag inte har Adhd längre, alltså på något mirakulöst sätt blivit *frisk*. Alla problem med exekutiva funktioner, sociala problem, ångest osv är som bortblåsta.

  Aldrig tidigare i mitt har jag fungerar så pass väl tillsammans med mina felbetinga neuroner som även kallas ptsd. Så pass väl att om jag genomför en oberoende n-psyk und så skulle dom aldrig kunna klura ut att jag vartit diagnostiserad i 3 år för just Adhd.

  Det tog 6-8 månader på egen hand, och jag kan säkerligen upprepa resultatet med en massa andra personer. Men vill folk bli av med sin abc diagnos, sjukskrivning och concerta??

 2. Jag tror inte det finns ett egentligt egenvärde i en ofunktionell diagnos gör du?

  Det är bara att gratulera dig om du lyckas bli av med några diagnoser vilket man kan bli som gränsfall men det innebär ju iofs inte att problemen försvinner bara att de träder över den magiska gräns som klassificeringen har.

  Ser fram mot de vetenskapliga utvärderingarna av din metodik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *