De Hallucinerande Journalisthororna

Varför skriva om något som inte finns och aldrig har funnits?
DN skriver i dag om en förbättrad vårdgaranti. Den självklara enda och uppenbara frågan är hur kan man förbättra något som inte finns, det är liksom att börja i fel ände och så kommer det alltid att vara såtillvida journalismen och det förljugna språkbruket inte uppfinner nya naturlagar, exakt hur jävla svårt kan det vara att fatta?

Den sminkade lösnummerjournalistiken
Jag ser redan framför mig rubrikerna om 1, 2 och 4 år, problem med vårdgarantin av den eller den anledningen och varför skulle det egentligen inte fortsätta vara problem med en garanti som aldrig har varit en garanti, det kanske begreppshorande journalister ska försöka att sätta in sig i? Att däremot påstå att det är en garanti när det inte är det är självfallet en lögn. En mycket djup och måhända aningslös lögn. Vet inte den bokstavshorande journalistens begreppsapparat bättre? Saknar journalisthororna generellt någon förståelse för vilket helvetes djupt hån det är att kalla något för en garanti när det aldrig har varit någon garanti? Eller känns det bra att fortsätta mangla ut den kosmetiska lögnens helvete bara för att det känns så skönt för er?

Varför skriva om något som inte finns och aldrig har funnits?
Om jounalisthororna bara bildade sig aningens lite grand och satte sig in i hur diagnoserna är fördelade i landet så kunde de säkert finna matematiska och statistiska belägg för en dysfunktionell vårdapparat som påvisar det fullständigt osannolika i att vi i Sverige någonsin skulle haft en vårdgaranti, för hur skulle man då kunna förklara att diagnoser i vissa län är upp till 7 gånger vanligare än i andra län? Ett fullblodsmirakel från en övertidsarbetande gud ? Eller ett stycke lösnummerjournalistiskt retorik direkt från helvetets förorter? Finns det ett ansikte bakom vartenda ett av alla dessa nummer? Eller en journalistiskt förfinad blindgångare?

Logistiklabyrinter?

Varför skriva om något som inte finns och aldrig har funnits?
Totalt oacceptabelt, som nyhet betraktat! Även om den normalt funktionshindrade journalisten saknar empati bör det väl ändå gå att kunna få bort utnyttjandet av era bokstavsbarns vanartiga uttryck genom normal utbildning? Varför reagerar tex HSO tror ni? För att det är bra med lögner som aldrig funnits? eller för att lögnerna cementerar den rådande diskrimineringen med användandet av bokstavsbarn och begrepp som är komplett vilseledande.

SvD 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Exakt hur svårt kan det vara att förstå? Den stereotypa likriktningen bibehålls genom kraften i dessa lögner, vilket gör det lättare att hålla den faktiska verkligheten i från sig, varför skulle annars journalister i allmänhet vara behjälpliga med att sprida den typen av desinformerande lögner? Ja, dels har ju massmedierna en gammal diskrimineringstradition att luta sig tillbaka på dels är vissa grupper så vana vid att bli diskriminerade att de kanske inte ens tänker på det. Halleluja, era ljugande kräk. Men får ni verkligen frågan, jag då håller ni käften, trogna som få.

Tystnad råder i mediahusen
Viktiga illusioner om våran människovärdering

Pressrummen & informationsdirektörernas vårdgaranti 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 För den finns väl?

Varför skriva om något som inte finns och aldrig har funnits?
Den mediala viktipetterjournalistikens Clockwork orange förklarar kugghjulsmekaniken i lösdrevens irrågångar, Marklund såg man efter ett bra tag. Grattis horor, vad ska ni nu suga på då? vad tror ni om att titta på era bokstavsbarn de så kallade orden innan ni säljer dem till er hallick? Jag utfäster här Horgarantin till er, en gratis garanti för att hjälpa er i arbetet horor. Sesså fuck of med er …En ny floskelromantisk hägrings bar? Hitta några andra människor ni kan värdera högt för deras förmåga att hjälpa er sälja era begreppsbarn, det så kalladet ordet.

Vårdgarantin? Jourunalistklumpen? Haggdrivet i Café balle? Poltergeistbögarnas väntsal? Småflickornas favorit DN 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Svt 2 Kanske behöver den normala horjournalisten jogga mer?

Varför skriva om något som inte finns och aldrig har funnits?
om min mamma säger att alla journalister är horor blir det så då? De flesta sexuella köp och säljbetingelserna sker inom äktenskapet där man för att få de ena gör något annat, finns det anledning att tro något annat? Då så välkommen till horgarantin som får alla fitt och kuksäljanden att likna ljummen kärlek, ni säljer själarnas trolöshet. Språkets urlakning Genom att skriva om det som inte finns och aldrig har funnits så slipper ni ta ställning till det som har funnits och finns och vad kan väl vara bättre än det? vågar bryta mönstret, men vem går hela vägen?

Trumpeta ut att alla människor är lika mycket värda när varje sida i den svartvita tabloidens historia visar något annat.

-Fortsätt Hallucinera, undvik verkligheten till varje pris!!!

Varför skriva om något som inte finns och aldrig har funnits?
NI blir väl inte kränkta av den kollektiva selektiviteten också? Ert främsta arbetsredskap. hah. Varför talar ni om något som inte finns och aldrig har funnits, varför varför varför?

Varför skriva om något som inte finns och aldrig har funnits?
Ät skärseld och sprätta inälvor Lögner, Vårdgarantin, Hångarantin, Det Journalistiska Kastsystemet, Människovärdering, ADHD, mänskliga rättigheter, Vanvettiga svettpärlor längs med psykbrytens marmorsömn 100,000 år senare. De knäckta fossilernas brutna nacke. Lagd i dagen. Flugan som stirrat en miljon år in i bärnstenen och nu ser dig. vad säger den? Spyflugetango för Bzzz bzzz?Koda av verkligheten? gomorron kåda. Kåda kåda. Go kväll. Kåda. Ditt ovett ur en droppe från ett träd för en miljon år sen? Kåda kåda? Å liksom bara kunna lägga upp bakbena på vingarna och sen på min gröna stjärt. Bzzz ?

Snöskred i drivkättingen
Kodak, fånga den bild av en enda sönderburnad bärnsten i snön där på frihetens väg, men där stod journalistdrevet med snöskotrar och burnade på flugan i stenen så att trynet risste. Skapligt väder? Mulen dag? Trans port bandet vettu! Headlines & Deadlines. inknäckningens inbrytning i det svarta hålets gravitation, den blå dunsten. Å Himmel i mitt arsle.

Glänser det inte lite blålila om det gröna nu när jag tar ned bena från vingarna och putsar u

nderkroppen gröna ängder? Bzz? Zzzzit

Med uträckta armar dalar vi i alltet till intet, Marmorsömnen i snöflingan

Varför skriva om något som inte finns och aldrig har funnits?
Naturligtvis ligger det ingen medveten värdering i begreppet journalisthora och i fall det gör det så kanske det beror på att journalister generellt sett ser ned på andra med världens äldsta yrke, skitsnackarens. Här en blomma från lilla mig.

-Psstt, Bzzz bzzzz!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *