ADHD Fakta en kändis berättar om sin ADHD


Lite positiva nyheter och berättelser om ADHD i stället för det negativa kanske kan vara bra? En ny fräsch video av Ty Pennington kanske kan vara något?

Ty berättar om det positiva med att kunna få en diagnos tidigt så att man slipper hamna utanför som människor med ADHD ofta har gjort trotts en stor kreativitet. En del tycker som vi vet att det är bra att människor med ADHD hamnar utanför vilket är konsekvensen av att stå utan en rimlig hjälp, de gillar att kritisera men inte att ta ansvar för vad de förespråkar, eller komma med något bättre. Om personer skulle behöva byta organ så ifrågasätts det inte alls på samma sätt som du behöver grundläggande hjälp med organiseringen trotts att det är just det centrala organet som falerar.

När en person verkligen behöver ny benmärg, så verkar de flesta kunna förstå det, men att det lätt går åt helvete för någon som inte ens kan hänga med i skolan verkar vara svårare att förstå för då ska det tydligen testas en massa hemkörda metoder från kvacksalveriets källarvalv, kanske är det viktigare för den sociala pedofilen att dennes vilja följs än att åstadkomma något bra, hur skulle man annars kunna förklara att situationen ser ut som den gör?

Ofta behöver ingreppen inte alls vara speciellt djupa utan stöd och medicinering kan räcka ganska långt för många människor. Alexandra verkar ha fått en nystart tack vare medicinering, Hasse Kron likaså, vad mer behöver du veta? De är knappast ensamma om det, lyssna på Ty Pennington och alla andra som vet.

Kändisar med ADHD II

Se korrekta åsikter ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder , Ty Pennington, Concerta,  Ibland blir det allt bra trumpet.

Kändisar med ADHD Collage från Norsk TV2.

En reaktion på ”ADHD Fakta en kändis berättar om sin ADHD”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *