Hallucinera ordentligt – jag har en dröm

Men jag vill att ni hallucinerar bättre i ensamhet

Att hallucinera är lika viktigt som att vara vaken och det är under sömnen du hallucinerar som bäst. Vilket kanske många vill hålla i från sig då det kanske inte alls låter som en dröm fastän det är just precis vad det är.

Mera hallucinationer under sömnen skulle kanske också hindra människorna från att hallucinera så oerhört mycket när de tror sig vara vakna, för det sker en förskjutning av hallucinerande om det är otillräckligt under sömnen, ja då dyker det upp på dagen i stället. Hallucinationer till följd av sömnlöshet är inget ovanligt. Det värsta är nog snarare när personen insisterar på att den är vaken som en sista drucken vägstrecksrand i minnet innan krashen.

Det är inte lite påträngande att ständigt klänga på andra sin hallucination även om den till slut vunnit kraften av en gruppgemensam hallucination, religion vill jag mig minnas att ni kallar det på den här planeten, inte sant?

Speciellt om du har ADHD är sömnen oerhört viktig, det är just där du hämtar din kraft. Många sover dessutom bättre med en centralstimulerande medicinering, vilket ytterligare en gång visar samma sak. Medicineringen normaliserar personens förutsättningar att fungera normalare på gott och ont.

Kan du inte sova bra, inse hur oerhört grundläggande det är och försök med terapi i första hand. KBT har visat sig vara en effektiv hjälp har jag hört flera säga. Har du asperger eller ADHD kolla också om du påverkas positivt av melatonin, vilket du gör om du har för lite av det.

5 tips om vanliga sömnfällor mer tips, korkad utan sömn. Sov gott utan piller, Maria berättar. Placebo som flaskhalseffekt. Drömtransan,

Om Ohm gör motstånd säg Aum ADHD, sömn, REM, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, Melatonin, brustna drömmars sista serenad, Alfabetsjournalist,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *