Britney gör en add för sig själv

hur tänker du nu

Hon diggar Sverige AB Hennes nummer har läckt ut och fansen ringer AB tänka sig en idol nära allas verklighet. Stor sensation Rubriker. Andra konserten var dock bra. Hon rapporteras ha sagt: Thank you swedenRunar har dock ännu inte kommit med något påstående om att han guidat henne över själs djupens allra mest svårartade branter, och att hon dött 13 gånger i hans starka hjältearmar, men att han räddat henne tack vare hjärt och lung räddning+ lite Norsk honing och sitt starka moraliska ansvar för hennes själsliga välmåga.

Vi slipper således också höra hans berättelse om hur många andra män minsann skulle tagit tillfället i akt och sått lite i vad DE uppfattade som hennes  hennes moussaka-trinda bullfitta, men inte Runar, Han skulle inte ens tänka tanken!!!  Och hur många andra säkert skulle svarat när Brittney ville kyssas som tack inifrån hjärtroten, men hur Runar tackade nej på grund av sin själsliga guttaperka och det faktum att han bara låter sig kyssas utav de damer som bett på sina bara knän under 3 veckors tid. Så långt allt bra va?

Britney sägs ha ADHD eller är det ADD?

Uppgifterna är dock lite oklara om det hela. vi kan därför inte riktigt säga vilka mediciner hon äter. Vi kan dock meddela att Jordan inte är offer för en felaktigt utförd tarmoperation där brösten börjar bli nödiga, däremot får hon nog vara med i nästa baj-watch. F.D Make upplevede det dock mindre behjärtansvärt av henne att för några millar börja tjattra om deras missfall.

ZEBRAUT inte bara se bra it ADHD

ZEBRAUT

konsten att skita i det mesta men så länge det ser bra ut spelar det ingen roll. Några viktiga förutsättingar för ZEBRAUT  är att göra omgivningarna så nyanslösa som möjligt för att få fram en svartvitare bild av verkligheten som beskriver den mindre exakt.

Så här har övermänniskorna sex

Vem vaktar världen när gud badar? ADHD, ADD, Britney, Runar, mediciner, Helgonglorisk, Hjältefläsk, Fjärilssex, Känguruförstoppningar, Obs vi har tagit bort en del av länkningen till Aftonbladet då den innehöll osedliga element som kanske uppskattats av våra känsliga horgubbsläsare.

3 reaktioner på ”Britney gör en add för sig själv”

  1. Aaaah kände mig lite manodeppresiv på den punkten.

    När många tänker på Britney vill de bara ha sig ett nummer något sådant vågar vi inte medverka tiol :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *