Skadeglad Slaktbantning – Bajonettmetoden

Underhållande nöjesslakt som får dig att gå ned i vikt genom kunskap, beskåda lustmordet på Livsmedelsverkets experter och ta nytta av kunskapen.

När AB aningslöst som många bokstavförsäljare skriver om att ”hjärtat mår bra av lite fett”, tänkte de nog inte på den ypperligt slagfärdiga mangling livsmedelsverkets egna kostråd fått. En liten härligt trind fatalgenomklappning har sorgesamt nog drabbat Livsmedelsverkets egna faktasammanställningar som var tänkt att backa upp påståendet.

Bajonett-Moussaka

Ett gäng läkare docenter och professorer har gjort bajonettmoussaka av det underlag livmedelsverket tänkt saluföra sina sanningar på innan de skulle pressas på medborgarna i detta kungarike. Men  ack så de bedrog sig, först konstaterar den yterst kunniga gruppen att livsmedelsverkets egna experter tagit med vissa data antagligen för att de inte förstod dem. LÄS NJUT OCH GÅ NED I VIKT genom kunskapen du får i budskapen.

”I många studier saknas en redovisning av och korrektion för intag av transfett, som bevisligen både höjer kolesterolet och har många hälsovådliga effekter. Några få pekar på att mättat fett är hälsosamt. Troligen har de medtagits därför att Livsmedelsverkets ”experter” inte förstått innebörden av deras resultat.”

Sedan går gruppen vidare och på punkt efter punkt slår de hål på livsmedelsverkets slutsatser och bokstavsbarn i ordets grannlaga mening. Nästan så att man börjar tycka synd om livsmedelsverket tills man läser om hur livmedelsverket också visar sin bedårande genialitet genom att totalt ignorera studier som talar emot deras slutsatser.

”En beprövad metod inom kolesterolforskning är att ignorera stu-dier som talar emot. Till exempel har man i metaanalyser av randomiserade, unifaktoriella koststudier lyckats få ett positivt resultat genom att utesluta studier med ökad dödlighet (20, 22) och inkludera multifaktoriella studier eller studier, som inte tillfredsställer de mest basala krav på vetenskap (22).”

Den välmeriterade och kunniga gruppen går sedan vidare och sammanfattar det statliga livsmedelsverkets lämlighet som författare av kostråd till medborgarna med orden:

”Allmänheten bör upplysas om att varningarna mot det mättade fettet saknar all trovärdighet. Det är dags för ansvariga makthavare att besluta om att Livsmedelsverket omedelbart bör upphöra med att ge kostråd till allmänheten och överlåta frågan till folk med klinisk erfarenhet och adekvat vetenskaplig utbildning.”

efter den något gastkramande ömhetsbetygelsen mot Livsmedelsverkets egna experter har vi funderat på att skicka lite U-hjälpsbetingade medkänsla för deras slaktade bokstavsbarn och ordagranna mening. Alternativt att vi uppkallar en rätt efter dem, någon har föreslagit den poetiska tituleringen ”Bajonett-Moussaka” som beteckning för deras intellektuellt smöriga matnyttigheter. Se flera som lyckats gå ned i vikt AB Nu kan du till och med mäta ditt blodsocker via nintendospelet. En god början är att skippa läsken och idka samlag.

Även som tidningen?

Ska vi ge ut en tidningen som får heta Bajonett-Moussakan?  komma ut en gång per år för att visa hur de sedvanliga journalistiska bokstavsbarnen skiter ned sig i vanlig ordning. Tidningen kan liksom livsmedelsverkets egna kostråd tjäna som fulvärdigt funktionella redskap när man hanterar dem såsom en buttplug.

Här kan du då få se succéer som USAMA DIETEN viktras 10 kilo i veckan eller den något mer seriösare Smöra för tvära bantare – utan butter min.

Återstår att se om någon ursprungsreligion som tex Heffatubbas Honken gör en egen böneakt av det hela och har stödsex för byråkratin så att vi får slut på de intelektuella tidelagen. Hur länge höll de på egentligen? Hur många ljög de för hur länge?

Personer Med ADD och ADHD äter ofta förvisso mediciner som andra använt för att gå ned i vikt ändå väger de ofta mer än andra. En paradox eller ett faktum som visar på några grundläggande skillnader, vad tror du?

fett, kolesterol, Livsmedelsverket, diet, kolesterol, ovetenskapligheter, Knarkar Delfiner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *