Kvinnor tänker bara för en sak

blind spot of the glossbody

Det verkar som om alla kvinnor bara tänker på sin hals däruppe i benkonsollen, skallen eller vad det nu kallas. Alla kvinnors tankar utgår därifrån då det utgör själva underlaget de tänker på. Alla kvinnor tänker också för att de lever.

En annan kvinna har dock kommit på att män tänker på annat så hon passar på att blåsa dem på lite pengar, eller rättare sagt ganska mycket totalt sett, för hon har flera män på gång samtidigt i sin lilla romantiska postorder verksamhet.  Så akta er pojkar, karlar och män. Det är mer än den flärdfulla vinden av människans oskuldsfullhet som kan blåsa dig.

-Kanske du till och med kan föna dina tankar en dag?IMG_1267

Några ADHD resurser

Ja du fattar va?

Våra kommentarer till Läkemedelsverkets riktlinjer

I stället för att vara negativa och gnälliga som riksförbundet attention visar vi här ett gott föredömme och kommer med konkreta förslag hur läkemedelsverket ska ändra sina föreskrifter genom att addera kunskap och minimera risker för hjärt och kärlpåverkan via enantioselektivt verkande medel.

Kopparmärra i tiden

Äntligen får de döda tala. Här i krönikan ges utrymme till en något bitterstuvad stukning som uppger sig vara bosatt under den fyrkantiga hästen. En staty som många känner igen som kopparmärra.

The first ADHD history

En beskrivning på engelska kring den absolut första ADHD historiken.

Sir George Still The history of ADHD

Handlar inte om en fältassistent som fick ett psykosomatiskt anfall av falsk krupp i Botkyrka tunnelbanestation med en  kasse fylld av gula marshmallows utan handlar mer om den himmelska rälsbussens tutanordningar.

sadhd-npf speechlkess

Är sex ett pokerspel?

Många menar att anledningen till att jag fick lägga ned mitt pokerspelande var att de alldeles övedrivna ryktet om att jag efter att ha spöat upp ett gäng översturska grabbar ställt mig på bordet och sjungit: I will always love you. Fast med en helt ny text, den senaste varianten lär ha varit attjag skulle ha sjungit

Hur ska jag någonsin kunna glömma er

Jag tog era stålar och ni trodde ni knullade mig

Men jag gav er herpes så snacka om pokerfejs

när det kliar på er ballar och ni inte vet ut eller in

Straightjack up the flesh


Men inget av det är sant! Förvisso gillar jag att besegra lite kaxigare killar och använda deras pengar på ett bättre sätt än de själva kan komma på, men då har jag ju faktiskt hjälp dem. Många pokerkillar är dessutom trista och fixerade. Själv har jag alltid ett träningspass innan en pokerturnering. Den som spelar i något som är elakare än ultimate fighting måste också lära sig speciellt om man driver med andra grupper i samhället, så måhända var det också för någon av dem jag en gång sjöng denna sång.

Och hur kan er hjärtestång någonsin glömma mig

Det kliar i ball-allan och blåsorna spricker

olla sanningens stumma ben

du ser dum ut i månens sken

klia och riv men mest av allt välkommen till ditt nya liv.


Men då är jag redan långt bort, festar skålar och dricker, du kommer aldrig att glömma min hand när du sliter ditt hår: Hair piece och klätt i rött.

AB om hur människor gärna lyssnar till sexskvaller och annat som är mestadels bara strunt, men sådan är människan. Man kan smälla upp en stad mitt i öknen bara för att få sig ett spel, det kallas Las Vegas, jo jag vet tack för all del.

Men jag vaggar sakta mitt hjärta i Tjernobyls strålande skugga, det finns för många sagor därute.  Tankespråket är ju ändå alltid samma sak ändå, hur skulle du annars känna igen det? Men en kvinnas och en mans lögn går de lättare att känna igen än en journalist lönger? Testa i Expressen och se. De beskriver de 10 vanligaste intima lögnerna från kvinnor och från män. Är de lättare att känna igen än de vanligaste journalistlögnerna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *