Del 2 Den Moderna Israeliska Slavhandeln: Är den Antisemitisk?

Hej igen mina kära israelvänner, nu kommer del 2 av den den moderna israeliska slavhandeln. var det någon som förstod språket i del 1, det verkade vara någon typ av antisemitiska va? eller vilket språk taldes det egentligen? Ja strunt samma, här är nu del 2 av det jag och många andra verkar ha hallucinerat kring om.

Här kommer också lite faktaunderlag till Entografiska museet lilla nätta utställning om Trafficking som eventuellt kan vara antisemitisk.

To Knesset committee:”I had a very famous rabbi who would come and order a girl to have sex with him in the doggie position,and would ask her to bark” Vad kan det röra sig om, rena fantasier? Förtal? Eller vad kan det vara?

Läs även andra bloggares åsikter om Gaza, israel, palestina, hamas, Antisemitism, politik, krig, . Läs även om israel dess historia och framtid bland det utvalda folket. Men framförallt tänk positivt och var snäll. Varför inte vara lite konstruktiv kanske? Ta kontakt med Etnografiska museet och konfrontera dem med deras uppgifter om den moderna israeliska slavhandeln, vad hindrar er?

6 reaktioner på ”Del 2 Den Moderna Israeliska Slavhandeln: Är den Antisemitisk?”

 1. Det behövs en balanserad syn på palestinakonflikten.

  Jag flaggar för min nyöppnande blog med ambition att presentera frispråkigt och intellektuellt högtstående material i ämnet historia.

 2. Ack min krakepelax. Sagornas stäv har en ände å må finna ett gott slut, men detta slut må nu tilltala mer än kannibalismen som så länge gått segrande ur var strid. Det finns inga segrare kvar. Nu handlar allt om att minimera förlusterna.

  Men för mig mest att koncentrera mig på hur människor kan förlusta sig på andra och inte med. Vilket också är en av mina få egentliga aspekter förutom att kriget skall upphöra. Att bägge parterna i grunden är entocentrisk i sin histriska rättfärigandegrund är n
  og allom bekant.

 3. Pi-pi?
  I mitten av mittenheternas mitt.

  Boettens kärlek till pipan kanske också kan sända en röksignal till de digitala nollorna i en ettrig världs klocktorn? Det är i just de sambanden mening skapas. Men när en kommer fel kan meningen försvinna för alla. Orda min talan, nu ska jag baka.

 4. Lustigt att se hur dom på AFTONHORAN censurerar och stänger ute användare som fösöker visa omvärlden sanningem med hur mycket pengar som israel glufsar i sig.

  Och detta är bara från 97 och bara Usa.

  Man borde bränna media till grunden.
  Nötter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *