Video om asexuell man – räkna med det!

En video om en man som saknade fast hem och fast arbetsplats under större delen av sitt liv. Han var asexuell och tålde faktiskt inte heller sexuell upphetsning, tillråga på allt är han nu död. Kan det bli en bättre film att se?
Paul Erdös, mannen som älskade enbart nummer dog 1997 och verkar ha många drag typiska för Asperger’s syndrom. Förutom allt ovan så är han enligt många experter den givne konungen bland vår tids matematiker. Absolut den mest produktivaste matematikern vi känner till…
Läs mer på piratbay som berättar om filmen: Paul Erdos – N is a number (Mathematics Asperger) Roligt med lite ovanliga filmer…..
Mer filmer om ADHD, ADD, Asperger’s syndrom hittar här på Video & Info sidan, eller på Youtube ADHD and ADD.

Eftersom ingen av våra besökare uttryckt mycket starka önskemål om att få se bilder från en av Göteborgs största affärer för Skrifmanskiner så presenterar bloggen härmed stolt Continental skrifmaskinsaffär vilka även sålde reservdelar till skrivfmaskinerna. De var även innehavare av rikstelefoni som gjorde att de kunde telefonera över hela landet. Det ni!


Härovan en bild från Grönsakstorget som dagen till ära 1903 sopats ren från hästskit så att den annars så typiskt galopperande bajssmogen inte gjorde sig lika ihärdigt påminnande, så visst var allt bättre förr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *