Vatikanbelönt guldprisdrog hos Lidl

* * * * *

knarkande påvar och kardinalsymptomen
Många DAMP-sällskap världen över befinner sig i chockstämning över att samma drog som några påvar använt ganska flitigt utav och som dessutom fått Vatikanstatens guldmedalj (men då var iofs alkohol iblandat) nu också har sänts till Lidl i tyskland. Fruktansvärt att den dessutom anlände i banankartong. Vad gör påvarnas dödsknark på Lidl? Är det några av de vanliga kristna sexmissbrukarna inblandade? Eller kan vi få ett uttalande? Carola kanske har något att säga hur outgrudligt hemst det är att >sexutnyttja yngre män?


BokstavsHealing i härskarbottnen
DAMP-insitutet har tidigare botat journalister som haft ordfel och ständigt skapat missbildade b0kstavsbarn, men kan man egentligen bota en religion med KBT? Vi vet ju alla sedan länge att religionerna är en utav historiens största massmördare och att det inte finns något oheligare än alla heliga krig, men kan religionerna någonsin botas, eller har syndromet uppstått på grund av behovet att övertrumfa alla med den kosmiska jokerstollen. -ööh gud sa det liksom.


Slavarna vet inte sin plats
Fruktansvärda saker håller på att hända i samhället i övrigt, risken att lögnen om övermänniskan rasar samman är överhängande nu har till och med underlöpare snuskigt fräckt börjat ifrågasätta att en del har 500 gånger mer lön än andra för att de är värda mera, vilket kanske ytterligare visar att vi måste förändra lagarna så att övermänniskorna kan skjuta av lite kritiker så att de blir lugnare och mera fridfullt när det gäller att spruta ut propagandan om människornas lika värde som ingen få ifrågasätta. Varför ska bara kungen ha åtalsfrihet, enligt samma logik borde väl flera ha det? Kontrollstaten stärker demokratin och åtalsfriheten bevisar slutgiltigheten människans lika värden förutom 500 gånger mer lön?AMF  säger sitt men även övermänniskan eller bara LO, Hallå eller?

COM-portarnas knapptryckare
Vad ni negativa kraxar lätt glömmer bort är ju hur mycket kommunikationsteknologin utvecklats de senaste 100 åren dessutom ha de emotionella värdena förstärkts i den skenkulturella morgonrodnaden.
-jajja så bra då. Pedagogiken utvecklas ju trotts allt så nu har vi bättre tekniker att lura barnen med, vad mer kan man egentligen begära? Att de ska sitta nedslagna i betongkubismens industrikyrkor också, de s.k lärdomsanstalterna.

Låt saliven rinna  Testa ADD, ADHD, DAMP-institutet, Psykoterapi för religionerna, ÖVERMÄNNISKAN, underlivet måste kontrolleras, Död åt alla, säger tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *