Sanningen om Concerta, metylfenidat och Amfetamin

Kolapåvar-hos-ADHD-NPF

Nu även med ett fördjupat avslöjande om amfetamin!

Se även: Effektivaste mediciner vid adhd

Här kommer den sista delen i den mycket avslöjande serien om Metylfenidat som verkligen gräver på djupet i atomernas mellanhanvande och kopplingar till varandra för att kunna visa hur det kan se ut på ett kristalliserat plan med tillsatsen av endast polariserat ljus. Detta är den nakna sanningen. Men vi går även in på den länge dolda amfetaminhistorian, eller de ologiska dumheternas stora konspiration.

-Mina damer och herrar nu kör vi, var beredda!

– Vad säger du metylfenidat så inte på pjåkigt ut va?
-ok metylfenidat kanske inte är så hemskt då, men amfetamin är ju värre, det är en ny kemisk substans som gör att alla blir som tokiga av.

Sensationellt avslöjande om amfetaminets historia


Nej amfetamin är ingen ny substans det har funnits i tusentals år, antagligen mycket längre vilket blir extremt tydligt ifall du intresserar dig för din värld och fenomenen i din omvärld. Vart skulle det finnas några vetenskapliga bevis för att amfetamin är en ny substans och att den är kemisk?

När det gäller vissa substanser så verkar en del människor tappa vettet och all logik slutar att gälla, bara irrationella känslor ska styra, men det behöver i och för sig inte alltid vara fel. Men ibland kanske man kan vara lite logisk också och inse att amfetamin antagligen funnits i hundratusentals år och att det naturliga amfetaminet är sekundärt till det industriellt framställda i effekt och biverkningsprofiler. En del personer verkar ha behovet att peka ut något eller någon som något ”ont”. Till exempel ”berget är farligt man kan ramla ned för det.” Vilket i och för sig är delvis sanning, men det är inte berget som är farligt min vän, det är din kunskap om hur du ska förhålla dig till berget som kan vara farligt klen. För att slippa bli nedmailade om frågan att amfetamin är en ny kemisk drog kanske det är lika bra att vi ger våra ärade läsare lite fakta?

Om Amfetamin är en ny kemisk drog kanske någon kan förklara varför en del plantor har amfetamin och metamfetamin i sig, är det något som uppstått i går eller vad tror ni? Tänk lite logiskt nu. Till och med lite extasy – ni måste nog börja akta er för de konstiga växterna hädanefter. Vara fortsatt paranoid! Växterna är kemiska labb! Och allt de producerar är onaturligt, så kan det ju iofs vara eller så är det bara du som är helt åt helvete och då kanske du vill att alla andra ska dela ditt helvete? Nja, just i dagarna känns det vare sig behjärtansvärt eller speciellt benäget. Vi hör av oss i fall de blir aktuellt.

Sammanfattning

Amfetamin har antagligen funnits i flera hundratusentals år och är inte på något vis ett nytt ämne, ämnen med liknande molekylstruktur har används under en oerhört lång tid av många civilisationer. Det kinesiska användandet av ephedra är bara ett exempel, det ligger därför inte alls speciellt avlägset att tro att det finns ett flertal växter med amfetamin i sig förutom de redan refererade till. Om det är smaklöst eller inte av växterna att vara så naturliga, det får du säga vad du vill om. Vi tycker det är smaklösare när påve efter påve gör reklam för Sigmund Freuds favoritdrog Kokain.

Annat avslutande

Sedan tycker vi att det är smaklöst att det ska stå i lexikon att amfetamin framställdes för första gången 1887, när mycket logik talar för något helt annat. Däremot kanske det stämmer att en människa för första gången syntetiserade substansen år 1887.

Leo XIII och Saint Pius X diggade kokabladen i Vin Mariani ganska hårt, men av de kokainanvändande påvarna tar nog Leo priset, han utfärdade dessutom Vatikanens guldmedalj till den kokainhaltiga alkoholdrycken som gjorde hans helighets frälsarspatt lite glättigare. Dock oklart i nuläget om det är av den anledningen Michael Jackson överväger att bli muslim. men vi måste alla lite undra kring logiken över allt konstigt somfinns  i den kulturella fil-antropin.

-Halleluja!

Ibland undrar jag om jag står på huvudet eller om det är världen som är uppochned. Var det bra eller dåligt med ehum extra energiskt predikande påvar, eller är det bara bra när personer med enormt stora problem får hjälp? Vad tycker du?

Se även: Effektivaste mediciner vid adhd

2 reaktioner på ”Sanningen om Concerta, metylfenidat och Amfetamin”

    1. Tackar ödmjukast flera år efteråt. Det är alltid mycket trevligt när våra ansträngningar uppskattas. Kommentaren värmde och det är väl alltid trevligt att känna.

      Kanske är det också därför ingen svarade på kommentaren utan alla somnade så sött efter en mugg med varm choklad ute i vintermörkret sittande vid brasan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *