Strål vapen kontrollerar massorna

AB berättar nu om det vapen vi beskrivit några gånger. Utveckligen har sedan dess gått mot starkare och starkare varianter av det hela. Sienna AB tycker dock inte om att få sin strålkastare analyserad av papparazis vilka haft ofoget att på ett fotografiskt sätt förmedla hennes något tudelade bulle.

Många har skrivit till oss och undrat över vad inslaget om den Israeliska slavhandeln Del  tog vägen. Svaret är att det fanns med i samlingsartikeln om, varför antisemitismen blommar, men tyvärr föll det bort en del text i inslaget. Här är direktlänken till inslaget om

Den Moderna Israeliska Slavhandeln

Många starka hemska rasistiska krafter verkar ifrågasätta om man får tala om detta hemskabrott mot mänskligheten, en del vill bara tala om allt annat, varför det tro? Är den etniska självupptagenheten så stark att sanningen inte ens kan berättas?

Men viljan verkar också vara kluven på den punkten.

Andra tycker det är viktigt att analysera varför de här industrichassina blir antisemitiska och vilken process som leder fram till det rent forensiskt.  Kan det vara frågan om någon egenskap hos Hamas, eller är allting bara förtal av en elak och oförstående omvärld som inte förstår sig på att det är ju bara lite skoj att spruta av sig lite kuksnor i just etnopottorna.

Hursomhelst återstår då frågeställningen varifrån den fruktansvärda rasimen kommer från i detta fallet.  Vi kanske behöver göra en forensisk granskning?

Vetenskapen om självupptagenheternas ursprung. Måste vi sända en socialvetenskaplig U-hjälpspatrull till platsen där brottet mot de mänskliga rättigheterna sker, dag efter dag månad efter månad, år efter år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *