Den moderna israeliska slavhandeln del 6

Hej och välkommna till det sjätte och sista programmet i vår kunskapsdokumenterande serie om slavhandeln i det moderna israel. här kommer också del 6 av serien om människohandeln. Naturligtvis ska inte slavhandeln förnekas eller på annat sätt vinna rättfärdiganden, den är vad den är, innan man öppet erkänner den, lär man heller inte göra något åt den. Så varför ens försöka gå i förnekelse? Varför.


gammal inte längre fungerande url

Människors värde
Att någon ens försöka förneka slaveriet och dess totalt människorättsbefriade värden är ett av de mest flagranta brotten mot mänskligheten, dess historia och framtid. Vem är det som ens vill försöka och i vems ärenden löper den? Att försöka tysta den som talar om det är ytterligare en pekpinne i exakt samma riktning. Det är självfallet under all rimlig värdighet.
En mycket uppskattad jämförelse i kulturell meter och dess höjd över vattenytan.Är verkligheten för ful att tala om?
Att angripa någon som symboliskt visar hur en grupp behandlas, är också att angripa språkets mening och den mellanmänskliga kommunikationens syften, förtroenden och gemensamhetsgrund. Det är många gånger värre än att se det ur förgriparens ögon, det är förtigarens kedja och det är sådana kedjor som skyddar de värsta brottslingarna. Men visst kan det låta vackert att man försöker hindra något från att säga det vidriga, säg mig bara i vilket namn.-När det inte längre är socialt accepterat att säga sanningen, vad kan man säga då?Judebristen i världen
Användandet av barn vilka behandlas som industriella spermapottor i den israeliska slavindustrin det är inte antisemtism, det är dess moder. och mina barn varje kvävt väsen av förnekelsen ord bultar i dess hjärta. Man säger att jag hallucinerar, att jag inte förstått, att den gamla kärrigen sprungit vilse på berget och visst kan vi hoppas att det är så, jag hoppas att det är så, men är det så? Visst händer det att gamla kärringar går vilse men ärligt tala händer det inte oftare att unga pojkar gör det, fast på ett annat sätt? kan de ens pricka toan, eller har ringen gått vilse? Slaveri Är det bastardevolutionen eller tradition för det har inget med den judiska identiten att göra, inga hållpunkter i dess rötter men en sak vet jag om dess framtid, den kommer att äta upp organen på en det trygga hemmet och omvandla berget till tidskoder innan det sker, var det just det smekta timglaset som ben gurion kämpade för?

det är inte bara antisemitism att försvara det, det är dess moder och genom att dra revisionismen ett varv till som förnekelsen slöja över verkligheten visar den som kommer i närheten av att försvara det att den inte kan ett dugg om judisk tradition om judisk folksjäl eller om judisk identitet, eller har det?


Host host, Förkylning?
Det rinner en ström av något från våldtagna barn till antisemitismens moder. Den höga byggnaden som den moderna israeliska slavindustrin skapar: ”Tower Of Power” det är inte judiskhetens frihetstotem mina barn, det är dess gravsten.

För den intresserade:

The U.S. State Department ranks Israel in the second tier of human trafficking around the world, saying the Jewish State does not maintain minimal conditions regarding the issue

Deported and disposed mer om den moderna israeliska slavhandeln från israel av israeliter, sponsrat av EU.

We must address Israeli prostitution as our problem

Trafficking in women – a blight on Jewish decency

Israel profits from human trafficking – report

Factbook on Global Sexual Exploitation Israel.

Barnens hopp, om trafficking och barnkonventionen.

Amnesty International om traffickingNational

NGOs report to the annual UN Commission

Wikipedia om mänskliga rättigheter i israel.

 

För den frågvise:

Frågor med anledning av den israeliska slavhandeln och dess våldtäktsmetriska arkitektonik

1/Hur hög tror ni att byggnaden ”tower of power” är om ni själva är kritiska till det etnografiska museets eventuellt antisemitiska uppskattningar av den moderna Israeliska slavhandeln? Svaret skall anges i kukmeter. Att bara vara kritisk kan vara bra, men att vara konstruktiv kan vara bättre, så exakt hur hög blir byggnaden då enligt kritikerna?

2/Vilket resultat anser ni vara ett moraliskt försvarbart resultat när det gäller antalet kukmeter inom ramen för den moderna israeliska slavhandeln? Och hur långt befinner sig Israel från det moraliskt försvarbara resultatet när det gäller de systematiska våldtäkterna av människor med annan etnicitet inom ramen för den moderna israeliska slavhandeln?

3/Är det bara antisemitismen som skapat den moderna Israeliska slavhandeln? och hur har i så fall traffickingpottorna medverkat till att förhöja antisemitismen genom att stjäla sperma och bidraga till att israeliter får könssjukdomar? Eller finns det andra nationella drag som ligger bakom de systematiska våldtäkterna inom ramen för den moderna Israeliska slavhandeln?

4/Hur många Israeliska män är offer för traffickingslynornas alla antisemitiska sjukdomar och allt annat orent som kommer från lusthusen? Den dolda antisemitismen som strömmar ut från traffickingbordellerna hårkors.

5/Hur kan det komma sig att den moderna slavhandeln har fått ett så starkt fäste i Israel som den faktiskt har? Är det grundat i en etnocentrisk självupptagenhet hos de ljugande traffickinghororna eller beror det bara på oplanerad otur? Eller ligger Hamas bakom det hela? Ser fram mot välunderbyggda svar vars konkreta innehåll kan föra saken framåt. Gärna också beskrivningar av hur ni själva tänker agera för att stoppa slavhandeln i det moderna Israel som självfallet är högpotent antisemitisk i sina grundvalar. Och varför eran aktion i ärendet inte hitintills gett något resultat mot den antisemitiska våldtäktsindustrin. Eller var det semitisk våldtäktsindustri?

6/ Ta och gå igenom tidningarna och all massmedia och klipp samman allt berä
ttande och gör sedan statistik över vad som berättats om slavmarknanden och allt annat. Berätta för mig för dig och andra. Snälla säg mig sedan, varför det är så! – kan du någon dag inse att de verkliga offren redan är döda och den inre styrkan ligger i hedrandet av deras minne (men egentligen sinne)

Betackar mig för antisemitiska påhopp! Även nazistiska sådana kanske måste tilläggas…

Notiser från regionen i övrigt.

Jorden häver sig till en bögbävning påstår tidningen dagen att en rabbi sagt.

Kristna demostrerade för israel i helsingfors 1000 personer uttryckte stöd för israel enligt tidningen dagen. Judisk församling skärper säkerheten rapporterar tidningen dagen som också vet att berätta om att s-kvinnor vill stoppa tennismatch och att bert karlsson vill utesluta israel från schlagerfestivalen. Ja, det var de kristna reflektionerna av krisen från tidningen dagen.

DN skrev just att det är över 1000 döda i gaza pga kriget, ungefär likastor plats fick nyheten om att judar är hotade i sverige. På SVT opinion verkar evighetskriget röna intresse. Per Garhrton tycker att man ska bryta bojkotten och samtala med hamsa. Ali Esbati tycker det är dags för antirasisterna att ta ställning mot israel och i svarsinlagan från Lisa Abramowicz låter det – Hamas bär skulden för civilbefolkningens lidande….. Känns som om det saknas något, men det kanske bara är min åsikt som dessutom är snuskig och snabbt ska förtigas, hur ska kärringen strypas?

Se även den uppskattade
del 4 av den israeliska slavhandeln
med etnisk spermapotta
vilka en del vill
tysta

-Men det är ju bra. Kom nu till mig och säg att det är jag som är snuskig…. självklart är det det. Var det något mer du ville? Är jag inte rasist också? Mördare? Förtalare? Lögnare? Något du glömmer? Något du vill glömma? Något du har ett behov att föra ur fokus?
Läs även andra intressanta bloggar med åsikter om Antisemitism, israel, slaveri, trafficking, sexförbrytare, våldtäkt,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *