Kleerup har bulle på G

Bulle på G
Enligt säkra källor har en ämabel dam gått och tjockat till på grund av musikskaparens inträngande lemmeltåg, det framkom sent i gårkväll att Herr Kleerups nuvarande dam inte är vegetarian men graviditeten bekräftar i sak att hon varit öppen för musikskaparens sprutande kreativitet.

Unik hårdsatsning
Vi kan redan nu därmed för gott avskriva alla rykten om att Herr Kleerup enbart önskade sig en vegetarisk dam såsom preferens att kurtisera för att ta tempen på med sin elektroniska måttståck inför kommande tidevarvs laga samkväm. Men dock förstår vi ståndpunkten att vilja ha en vegetarisk dam för att vara det enda köttet som kommer i henne, historien kan nu dock avskrivas som en antagligen ogrundad saga. Men säg äro de icke vackra att somna till, dessa sagor små.

Bloggen har plockat fram köttermometern och förgäves sökt x:et Carolina Gynning för att höra hur hennes glädjestrålande kommentarer om att Kleerups hårdsatsning gett ett så fin resultat, men hon verkar vara upptagen på annat håll. 1 2 3

Den som verkligen vill ha biljetter till jacksons show får snabba sig de släpps den 8 juni. En miljon uppges dock ha visat intresse för biljetterna så du lär få jobba hårt för att få någon. Brittneys show rullar dock som på räls, hon verkar också ha beskrivit något runt sin päls. se brittney bada i aftonbladets tv-bilaga.

Det blir en riktigt rik musik sommar med band som Metallica, Bruce Springsteen, Madonna, Depeche Mode och U2, ja vad kan man då mer önska? Ursäkten från Metallicas sångare och förklaringen till varfrör concertan ställdes in kanske?

Läs även andra bloggares åsikter om Andereas Kleerup, Bulle i ungnen, Biologisk Besprutning, Sädeslära, kvitter,

2 reaktioner på ”Kleerup har bulle på G”

  1. Mia min mia, jag har i och för sig inte själv inspekterat, men ja, det är ganska entydiga uppgifter. skulle vara bra om vi hade fel någon dag men har vi haft det hitintills?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *