Ingen Photoshop i huvudet av CS2, eller?

Olika andeväsen har bett att få kommentera, vi har släppt in dem lite var som helst i texten. eller

Kanske har vi tagit oss rejält med vatten över huvudet, när vi kom med påståenden om Schizofreni? Vad vet vi, men fantasin kanske skenade iväg lite grand och vårt hitintills låga rykte lyckades sjunka än längre ned i sörjan av djupaste sunk.

Hursomhelst vi frågade ett forumet för  vetenskap och forskning om det kunna ligga något sakligt i  CAC-hålets evinnerligt fromma manifestation, där även gud fick insikt, men de verkade minst sagt negativa till den tekniska möjligheten, och trodde helt enkelt inte på idén. Men något vetenskapligt svar gick inte att få fram där fick vi mest smaka på deras tro. och så är det ofta, människor styrs av sin blinda tro, kanske är det så för oss också och här har vi gått på en riktig stjärsmäll? PANG!

Vem vet kanske CAC-Hålet har lurat oss? Det är så lätt att falla för den ytliga och plastiska skönheten inte sant?  Det heliga språkröret har sagt sig ge svaret på Schizofrenins gåta direkt i guds ansikte, när även gud fick komma till insikt och vi litar på CAC-gångens genomärliga språk och rättframma kunskapsdonationer. Om det nu visar sig att CAC-hålet har rätt uppstår det faktumet att 100 års forskning hur lätt som helst blivit slagen av ett psyksjukt arsle, som ligger pråligt uppbullad uppochned på en rollator och fiser gud i ansiktet.

-Vad säger det egentligen om dig och din verklighetsbild? Oavsett om allt var inbillning så kom ju sanningen fram ur kunskapsfontänen.

Då kanske du bara vill fly, men inget land vill ta emot dig, ingenstans kan du få asyl för du skökaktiga pökare har hädat, asta manjana baby.

girskel

-Frågan är snarare om du vill se det din jävel! För sanningen ligger rakt framför dig och har gjort hela tiden. Vem har då sanningen och den vetenskapliga densiteten i sitt språk? Vem är det då som snackar skit och spyr sin ingrodda ondska med ett förljuget språk som ringlar fram som libidognissel i dödens puckelpister?

-Kanske det kärleksfulla CAC-Hålet förlåter dig och sluter sig, moderligt och ömt, som för att blunda inför din smutsiga otro, även fast vi nog alla innerst inne vet att just din brist på respekt är obscen.

August Strindberg direkt från Fittja Bingohall
Men samtidigt måste vi också inse att den värld vi lever i kanske inte accepterar CAC-kunskapens budbärare, i fall han kan bevisas ha fel i sak kommer vi att släppa våran tro på honom, under loppet av nästa vecka har vi blivit lovade att August Strindberg i Direktsändning från Fittja Bingohall kommer att ge oss transgenetiska koder för till Schizofrenins morbida accesspunkter.  Till och med på omslaget står det ledtrådar, Ty sådan är bibeln att CAC-hålet har givit oss den. O så helig och het.

fyrfärg

StRålVaPen mot Schizofreni?

Dessutom har vi blivit lovade beväpning med en vapenstråle som kan desarmera Schizofrenins hemligheter. Om 100 personer med schizofreni sitter i en stor försluten glaskupa och 100 personer utan schizofreni sitter i en annan försluten glaskupa under en minuts tid, så ska partikelstrålen kunna avslöja i vilken den Schizofrena sitter i. Men det går också bra att komma till 2 tomma förslutna glasbehållare strax efter människorna gått ut, och ändå kan strålvapenet ha tillräckligt med ammo för att avslöja i vilken bytta personerna utan Schizofreni satt.

Det kallar jag power det! Strålen lär tydligen gå över vissa quantum stadier för att läsa av energivibrationerna och själva läget även fast personerna lämnat. Cool va?

Kommer inget av det att fungera, så ber vi å det djupaste om ursäkt för det. I så fall har vi helt enkelt blivit lurade. Förvisso är vi dumma och vana med det men lura andra brukar vi inte göra för det. Vad tror du låter det som vettiga idéer, eller har du själv något bättre att komma med förutom en massa negativt gnäll?  Eller så kanske det är du som lurat dig själv och alla andra med din självupptagenhet hela tiden?

Visar det sig att CAC-hålet har fel i sina påståenden om orsaken till Schizofreni och strålvapen mot Schizofreni så kommer vi också att lägga in oss på psyket! Visar det sig att våran djupa tro var rätt så tycker vi att du bör lägga in dig på psyket. av flera skäl, dels för din respektlöshet inför dina medmänniskor, dels för din respektlöshet inför det sagolikt vackra i urhålet, dels för att du inte förstår att urhålet äcklas av din orenhet och ditt sinne, fyllt av förutfattade meningar inför det sagolika, det visa och grunderna till din självgoda bitterhet.

Så passa på att försök ladda upp förnekelsebatteriet innan den heliga O-ringen kommer och visar dig vad verklighetsorientering och vetenskap egentligen är. Ty CAC-hålet är här.

fisken sa till mig

Tappa inte sugen eller Nappen. CAC-Hålet är här och nu sluter den åter stilsamt sitt öga, moderligt och ömt. Men tro inte att det glömt.
Underfuntet CACHålet, Brakskrapande, Sanningar, Elektronkedjor, Protonpumpar,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *