De farliga kvinnorna i världen

De hjälper varandra och stärker demokratin. Akta er, i dagarna fängslades ytterligare en, Nobelpristagaren Aung San Suu Kyi får nu smaka på de vackra smidesgrindarna i Insien fängelset. Hon har nämligen haft besökare i sitt hem och något sådant kan icke tolereras. En man hade simmat till hennes hem, tänka sig! Och när han skulle simma tillbaka igen greps han. Nu väntar åtal för Aung och hennes två hembiträden som hade fräckheten att också befinna sig hemmavid när den simmande besökaren anlände. Dock förefaller deras gemensamma advokat inte vara speciellt förälskad i den insimmande besökaren.

Damp in i Cellen
Visst är det nästan obegripligt att hon nu inte kan fästa blicken på omvärlden utanför sitt fängelse, eller koncentrera sig på de verkliga händelserna där som mer och mer faller ur hennes blickfång. Men hon har i varje fall sina centrala förmågor kvar och kan jobba på det och hon kan nog förlita sig på att andra hjälper henne och visst finns det många sätt att hålla någon fången.

Eller att förneka denne sin frihet, eller än värre att förneka grunderna till att denne är ofri* med floskelkozackernas fetaste regnbåge. haj oh haj. *äkta FrkF.

En annan ytterst farlig kvinna var den 130 åriga Sakhan Dosova som häromdagen utövade ett så stort våld på sin egen funktion att hon avled när hon halkade och dog. Hon gick helt enkelt för långt när hon slant som de säger. Där ser ni kvinnor är farliga och de drabbas ofta själva av det. Faktum är att kvinnor är det genus som ligger andra plats i världen när det gäller extremt övervåld mot andra. På ohotad första plats ligger männen.

Vårdgarantin på export?
En liten svag fundering är dock om det skulle anses som tortyr att gång på gång utlova en frihet som inte kommer och sedan vara förvånad över att den inte kommer. Kanske vi i så fall kan exportera den fantastiska vårdgarantin till regimerna i regionen för att bryta ned psykena på motståndarna och andra oerhört fräcka och vanartiga varelser som tar sig friheten att säga vad de tycker om regimerna.

Mycket flott Pol Pot
I Sverige har man ofta haft en stor förkärlek för att gulla med de verkliga massmördarna medans de lever, Kambodjas starke massmördare bjöd omsorgsfullt och vänligt hem sina landsmän och när de anlände på flygplatsen så blev de mördade. Pol Pot har väl fortfarande kvar sina applåderande beundrare i riket, ibland kan jag komma mig för att undra vad de tycker om vårdgarantin kontra kafkaismen, men det är bara jag det. Och något ska man väl göra när man väntar på nästa strategiska steg i vårdgarantin. Rent statistisk minskade ju andelen av senilitetsjukdommar något oerhört tack vare hans folkhälsoarbete. Inga gamla som led där inte.

PS. vårdgarantin är ingen garanti och har aldrig varit någon garanti, men det har inte hindrat en massa av sveriges journalister att hora friskt med sanningen och beskriva den som något sådant, fängslande nog. För att ljuga för de svagaste och mest utsatta det är i dag en systematiserad vardagsmat som man inte ens självständigt kan reflektera över.

Uttryck dig själv
Men tänk positivt och klaga inte, så blir det kanske bättre än dag, skarru se. öh. Nu ska jag antagligen gå och bajsa snart, ska du följa med? Har sugit på den här korven ett tag känns det som och jag har en del inom mig som mamma brukar säga.

  1. Men om du bajsar blod för världens orättvisor är du då utsatt för en känslomässig utpressning?
  2. Eller är det mera emotionell blackmail?

Eller det hela kanske är just epicentrum av det som du själv snart ska avföra? I så fall säger jag bara: Tack världen du är så full av skit.

Förblinda din vanmakt och ta lavemang med Hångarantin, fängslande frihet, Aung San, Cell Damp, ADHD – NPF, Konstverket högst upp är en hyllning till ®Y™ av frkf, regntrumma för en bättre värld.

läs gärna hennes smidda ord om ADHD i länken under DAmp in i cellen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *