De analytiska principernas kärnvärden

Normalfördelningens puckelpister
Den explanativa kyfosens normativfunt och Lordosis

Konsten att lära sig det mest onaturliga i skolan
Ja ibland vägrar ungarna till och med att pissa (kissa) det är ett hemskt problem att eleverna redan i skolan lär sig att inte våga uttrycka sig, inte ens med stjärten eller de delar av sina s.k. könsorgan som sitter vid urinledaren. AB om hur skolan lyckas lära ut den svåra konsten att bajsvägra. För en bläckfisk lär det vara svårt att hålla kolla på alla ungarna eller vad säger våran octopussy?

I’ll be back
Problemet mynnar ut i den kreativa öppningen kan man säga säger vår förstoppningsexpert och tillika sakkunnig i ansträngande urinfrågor. En del barn verkar fastna i den eviga frågeställningen ska jag göra det nu, eller ska jag vänta? Dr. Gwerzulky vet på råd han säger snabbt, om tanken kommer gör det med en gång.

Stockholm – Motala
Dr. Gwerzulky har själv en personligare erfarenhet av bajsvägran. Redan under de tidigare kärnsprängningarna på stilla havs atollerna såg man hur framförallt en del barn föddes gravt missbildade, medans en del bara såg helt falskligen normala ut, men inte alls var det, då de nämligen föddes utan skithål. Och det är kanske inget man letar så noga efter i första läget säger Gwerzulky och trutar med munnen. För på första dagen var de griniga och sömniga som alla andra småkräk. på andra dagen sak samma kanske något blåare i ansiktet, på den tredje dagen förstod nog till och med barnen att något var fel, men hur vet man egentligen att man har ett så grundläggande fel att man saknar ett eget rövhål?

Hjärtinnerlig är den eviga kärleken
Sepsis och blodgförgiftning säger Gwerzulky och viftar allvarligt med pekfinget. Att icke kunna bajsa är allvarligt men det är också egentligen det mänskliga språkets kärna, mera skenbara möjligheter till något nyttigt men med allt detta kommer också den fundamentala förstoppningen. All teknik finns men det finns snart inget att säga. Helt enkelt strålande.

Men när de ”the genetical cellphones” ringer fel och ringer till något som slätar över vecken i andra änden (vilket ofta kan bli rätt i en skendräktig kultur) och ett synnerligen otacksamt arbete att bedriva upplysning ikring. Jag tänker inte ens säga vilket smeknamn doktorn fick som mitt ute på några atoller i stilla havet med mycket begränsade medel fick när han satte kniven i småungarna och gav dem var sitt arsle. Som en liten ledtråd kanske man ändå kan säga att spädbarnen samlat på sig ett tag. Och med detta mina damer och herrar ringar vi in den problematiken.

Men innan vi skiljs åt visar han upp en medhavd skylt med texten: Jag har ändå aldrig älskat er.

Nyheter inom pedagogiken istället för hasta la vista baby
Asta lo ego maybe.

Vittja, Kärnhäger, Vitögnaden, Påfågelspangea, Adidas Eritrea, Utplåningsandakterna, Schlezwig-Hollstein, Bayern Munchen, Tidlösa vingslag,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *