Däckadens skapar ADHD och flackande hållning

Video klipp molekylporr Flackande Flickr ADHD Youtube ADHD

Den biliga humorns bordläggning
Bil-Dad

Luften oxiderar – du ser ärjad ut
Enligt socialdyslektiska korrosionsinstitutets vägteknologiska tidskrift ROAD, så kan ADHD uppstå i slirningarna mellan vägbanan och själva hjulupphängningen. Däckadensen på sommaren är till exempel mer avklädd och lättsinnig, många personer med ADHD har också mycket sex, får barn tidigare men förlorar lätt greppet om sin koncentriska hållning, dvs hjulets kontakt med uppmärksammat vägunderlag. (den uppåtvända sidan av vägen) Gissa hur ROAD jag är av ordbruk och bokstavsskötseln.

Svartsyn om diskrimineringen


Gödselhögar grepar och begrepp
På vintern är det ofta lätt att många andra lägger ord i munnen på personer med ADHD därför använder man så kallade dubbade däck. egentligen jagläggerordimunnenpådigdäckadens, alumimiumpluggande kännetecknar också ett mera diagonalt förhållningssätt till skolade diagnoser och förslitningskador på vägbanan och eventuellt halkbarhet i begreppens dubbade mening. Med så många saker i luften gäller det att välja sin profil därför har många med ADHD för lotus spiritualitet, en meditativ skönhet med stånkande låda, kopplar du? Jo var var det ja var nu, hmm gatan ja står inte den i vägen?

Säkert sätt att öka chanserna till ADHD är annars att födas för tidigt, så sparka dig ut. livet ger dig många valnötter men bara en motornöt. Sov gott och ät din gröt.


Begreppens bokstavsgarn
När så många vet så helvetes mycket om vad som är bra för personer men ändå inte gör det minsta i kreativ mening annat än att runka av sina ben av självgodhet mot de som behöver hjälpen som bäst, är inte just det mänsklighetens biligaste sidor i sin essens? Tänk på att det spelar ingen som helst roll hur sjuka dina påståenden är, allt går att sälja med inledningsfrasen ADHD, att föräldrar kan dricka mer och att barnen faktiskt mår bra av det och får mindre ADHD till exempel. Tjoho. Va?

Dock verkar det nu börja bli tillåtet att tala om vilken som är den dödligaste drogen av dem alla maten. Den används som drog och skapar större skador än något annat en seger för den nyanserade logiken, det måste kännas svårt för skitsnackarna. VI rycker ut och stödjer dem! Vissa har sk avvikande sexuell fräsning och de som tvångsmässigt måste veta allt om ADHD men inget gör i positiv mening vad ska vi då kalla dem?

Vill du verkligen veta mer om ADHD så varför inte sätta dig in i det hela?

Lid även till andra trögstartade idioters hämninglösa gråt i ditt knä ADD, ADHD, Bilig Däckadens, Huvä Päivä, Kasta Lego, Fälgkors kukfitta, ser du klittan gudnu kommer ja

Alltet tiger still

<br />Tänk om du fick ADHD när det regnade
Skulle du då lägga näsan i blöt?

3 reaktioner på ”Däckadens skapar ADHD och flackande hållning”

  1. En dekadens som förlorat fäste sedan några dekader. Felstavad som, X- Fälgkorset.
    En renässans för de socialdyslextiska godtycket i att veta allt om bärgningsbilen för bokstäver och dubiösa begrepp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *