Bulimi och adhd & flickor

Sambanden mellan svår bulimi och adhd belyses här i monopol-TV som vanan trogen bara berättar en del av sanningen. Som vanligt måste du bo i rätt stad för att få vård om du är flicka, tjej eller kvinna. Räkna inte med vård om du bor i fel län. En Cateringhar till och med tagit upp saken på sin hälsospalt. Kanske har det blivit både halal och kosher att tala om den diskriminering som försigåtts sedan urminnes tider. Blodfattigheten i den mänskliga rätten att avhjälpa varandras fel och brister.

Har man nu plötsligt förstått att flera procent av Sveriges befolkning stått utan vård? Ska man säga grattis eller ska man undra varför det tog så lång tid?

När vi ändå är inne på TV kan vi lika gärna visa Idol rasmus som berättar om sin adhd HÄR . i ett inslag från TV4. Han verkar ha fått vård dock.

3 reaktioner på ”Bulimi och adhd & flickor”

 1. Jag har adhd och fick diagnos i maj 08. Tack för din sida.

  Jag kan säkert lära mig en del här. Bra! För övrigt så är jag helt ”normal”. Skönt att få veta orsaken till att jag varit orolig, rastlös, olycklig, trött, irriterad och ofta varit allmänt missnöjd.

  Jag har uppfattats som rolig, spontan, intresserad, positiv, företagsam, utåtriktad. Jag är kreativ, fantasifull och har på ett förvånansvärt sätt klarat av det mesta.

  Bulimi fick jag bekräftat tillsammans med min adhd diagnos. Det var skönt för jag har ju ansett att jag har haft ätstörningar sedan ca 12-års åldern.

  Dom sa att jag var söt och duktig. Det kändes inte så.
  Inne. I . Mig .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *