ADHD test uppgraderat (skit ändå)

klicka och skriv ut

Vuxen ADHD testet uppgraderat. Som en extraservice till våra läsare har vi uppgraderat testet men också visat varifrån alla har kopierat det.
I våran tidigare så bejublade bantarskola har vi tagit upp konsten att gå ned 10 kilo i vikt per vecka utan risk för jojjoeffekten, dvs att du snabbt går upp igen. Nu är det dags för att gå ytterligare ett steg nämligen till det lilla hjärnimplantaget som vid lämpliga tillfällen kan ge lite stötande signaler till hjärnkontoret. Metoden verkar dock inte alls vara lika effektiv som någon av våra metoder inte ens lika effektiv som usama-bantningen med Gwerzulky. Men det finns fallgropar och dem skall ni undvika säger Gwerzulky och ser lite plurigt morgonkåt ut, med alla sina små aknegropar stående rätt ut.

Jag har gdo lust att skrika till honom att inte kalla runda personer för fetton men just då säger han Mycket överraskande och plötsligt: Jag vill bli älskad som alla andra och rodnar.

Vem vet, kanske står han där än idag och känner just samma sak.

Läs även andra bloggares åsikter om Vuxen ADHD Test, ,

3 reaktioner på ”ADHD test uppgraderat (skit ändå)”

 1. Judith, Ja det är om dina svar hamnar i de mer skuggade delarna som kan tolkas som ett tecken på ADHD yes.

  Tack för att du visade att vi hade lämnat otillräckliga uppgifter för att någon skulle lyckas göra testet! Du var den första som påpekade det och det är mycket värt, förvisso är vi förvirrade, fula, finniga och luktar illa, men vi vill gärna vara korrekta ur någon aspekt. Nu när pappsen är tillbaka får han fixa det som alla andra misslyckades att se höh.

  Jag har nu ändrat och lagt till så att det blir rätt och folk kan göra testet. AB testet kan jag inte påverka men där verkar inte skuggningarna synas. Vi ber om ursäkt, förklaringen ligger nog i vår skepsis till dylika tester. men men, de kanske säger något.

  LYCKA TILL JUDITH!

 2. En fråga.
  Det här testet, Om jag svarar så att alla mina svar hamnar inom den färgade delen, är det då ett tecken på att jag har ADHD och behöver medicin?
  Jag fattar inte dom här testen nämligen. Jag blir ju för fan än mer förvirrad av Waiss och sjävkluppskattningstest och det dom sätter mig på. Jag känner igen mig i det mesta ang. ADHD med små skillnader. Men hur avgör en läkare om jag ska äta Concerta tex. Jag är en beroende som nästan ibland blir upphetsad av tanken på att käka medicinen och just nu är jag super stressad i sinnet och skallen som jag varit hela mitt liv men i övrigt nästan handlingsförlamad. Alltså inte den hyperaktiva typen mer än i sinnet just nu. Eller är det så att jag anpassat mig för att ställa till minst möjlig skada och för att itne öka på besvikelsen över mig själv?

  Fan, jag är så jävla förvirrad och mår skit juu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *