1000 besökare till 1 sida på 30 minuter DAMP fram

Som flera av er säkert märkt under de senaste dagarna så har sajten varit nere vid några tillfällen men varit ganska så seg vid andra tillfällen. Det beror på att i dagarna så kom ett tusentals besökare till en sida på en väldigt kort tid vilket fick en server i Orlando att gå ned på knäna, varför man valde att stänga ned sajten. Vi har nu installerat en WP-Cache modul så att serverbelastningen inte blir lika hysterisk längre.

Det hela hänger antagligen samman med Googles nya panda algoritm och det faktum att Google gav ADHD och ADD sitelinks som det så vackert heter, dvs när du söker på ADHD och ADD så kommer det upp en del länkar under själva sökningen. Intressant nog så kom sidan: Vad är ADD som fick så många besökare mer eller mindre samtidigt inte alls med i saltjänkarna men det kanske kommer. Intressant att se vad enormt gensvaret är på när Google ändrat lite i någon parameter…  Trafiken är fortfarande ganska hög men inte lika hysterisk på en enda sida länge, någon som har varit med om någon liknande själv? Vi har legat etta på begreppet ”ADD” ganska länge såvitt jag kan förstå men aldrig sett en sådan plötslig rekyl på en äldre sida tidigare.

Vi tackar våra läsare för tålamodet, trevligt att inte bara ni utan även Google tycker om oss. Här går de senaste sidorna att läsa ifall denna sajten för tillfället är seeeeg. En äkta budgetblogg ska vika sig för trycket och den äkta budgetgbloggsläsaren får därför vänta något…

4 reaktioner på ”1000 besökare till 1 sida på 30 minuter DAMP fram”

 1. Gratulerar!
  Ett gott tecken som brukar visa på ett välgjort arbete. Att ändå vara personlig och sig själv är än bättre, alltför många förlorar sig själva i jakten på att vara korrekta å såndär ni vet.

  1. Tackar tackar!
   Vi får väl se om det fortsätter. Att vi blev överbelastade bevisar egentligen att vi är genuina budgetbloggare som försöker förlora minsta möjliga på att göra en informativ samlingspunkt.

 2. Hej!

  Vi genomför just nu en studie där vi söker föräldrar runt om i landet som har barn med diagnosen Adhd/Add och som medicinerar.

  Fokus-Research är ett företag som arbetar med undersökningar främst i form av gruppdiskussioner och djupintervjuer och i den här studien även bloggar.

  För mer information kan ni kontakta oss på mail: anna@fokus-research.se eller på telefon 0768-501214. Självklart utgår ersättning.

  1. Det låter intressant
   På vilket sätt kommer resultatet tillgodo för personer med ADHD måntro? Vem är uppdragsgivaren till studien?

   Jag fokuserar på långsiktiga resultat f.n.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *