Vakuumbloggandet ledde till besöks succ

?ª?• bloggandet kanske än mer?

Ärans och hjältarnas blogg som alla vill kalla oss har på den senaste tiden fått ett enormt uppsving i Google friends anknytna. Få bloggar kan ståta med den högsta stegringen av besökarantal som egentlig är möjlig rent procentuellt. Vi har nämligen gått från 0 följare till hela 2 på bara 2-3 veckor är det inte fantastiskt?

En massa saker jag inte förstår mig på.
-Välkända Netwibes har nu öppnat ett riktigt superlyxigt ADHD Centrum
-Flickr ADHD Center, eh jahaja. Börjar i och för sig lära mig
-Bloggy ADHD
-Jaiku #ADHD + p-o
-Nano
Windows avancerade sökmacro ADHD historia söker på flera språk. Av Windows profilen som gjort både sökmacron och samlingar, vad man ska med skiten till är det ingen som vet. Sist men inte minst vad gör den dansande polisen? Är det Damp moves eller ADHD style breakdance?

och nu även Vakuumblogga
Samt det nya helt unika vacuumbloggandet det räcker bara med att sitta och tänka i ett hörn och tömma skallen, meditation kallades det förr i tiden. Auuum. Gå bara hit och börja Vacuumblogga genom att stirra stint på skärmen, det kan också vara en bra träning inför den tid som komma skall för oss alla för vakuumbloggningen är en av de få begreppen som når över evigheten.

Det lilla jag förstår
Lite om är konsten att skapa oberoende och att hjälpa andra därtill, en stor konst, eller kan det bli för mycket av den varan?

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=sz_VtNsZUDI&hl=sv&fs=1]

Ibland verkar små saker kunna hjälpa mycket men på ett språk som kanske inte alla förstår.

Bloggy, Jaiku, Vakuumbloggning, Windowsutvecklarprofilen, Netwibes ADHD CENTER, Nanobloggandet, ADHD,

gör inte motstånd mot ohm eller AUM vacuumbloggare Bloggy, Jaiku, Vakuumbloggning, Windowsutvecklarprofilen, Netwibes ADHD CENTER, Nanobloggandet, ADHD,

2 reaktioner på ”Vakuumbloggandet ledde till besöks succ”

  1. Tjacket sitter i henne fortfarande. Tjackskadad. Drivande? Skrämmande…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *