Metallica ger ingen Concerta

Metallica fick ställa in sin sista concerta på grund av sjukdom, se klippet hos AB och hör förklaringarna för att få den rätta känslan.

Antisemitisk Rasistattack
Vi har också fått in en del tragiska rapporter om att de israeliska landslaget i tennis betedde soig fruktansvärt illa och många Svenskar är oerhört chockade, ledsna och nervösa på grund av det inträffade som var en riktig psykisk hatatack som inte bara var antisemitisk utan den skapade dessutom antisemitism vilket kanske är än värre. Att sedan någon israelisk president nu ska åtals för övergrepp på kvinnor kan inte i nuläget bevisas vara någon renodlad rasitattack, då det inte är bevisat att han våldtog på grund av etnicitet. Han har bara haft otur säger han, det är iofs bara 4 kvinnor som anmält han. Vi har själva funderat på att resa till israel för att reda ut begreppen och skydda honom från stigmatisering, vi får se hur det går med den saken men någon typ av U-hjälp till israel kanske kan komma på tal, styrningen verkar inte fungera så bra i rasiststaten.

Än mer lidande för ursprungsreligionen, tar det aldrig slut?

Hursomhelst så hamnar ju Heffatubbas Honken än mer i bakgrunden på grund av de inträffade, men de skiter de iofs i som vi vet. Heffatubbas Honken är alltid de stora offret!

Har inte alla människor samma värde rasistjävlar?
Varför vara mot Heffatubbas Honken? Vilka anledningar finns det egentligen?

Läs även andra bloggares åsikter om Concerta, Metallica, Inställd Concerta, Presidenten har otur, Övergrepp  Bygg nya hus

En reaktion på ”Metallica ger ingen Concerta”

  1. Tack alla ni som ansträngt er och försökt besvara de svåra frågorna om den etniska självupptagenhetens rötter och rasismens egentliga fundament!

    Kanske ska vi skriva en bok om det någon dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *