Vad säger kungen om medborgarnas rättigheter?

3 Kronor

Concerta ADHD Coach godkänner prinsessans bröllop
Vi kan i dag med stor stolthet i brösten tillkännagöra att Concerta ADHD Coach har beslutat sig för att godkänna kronprinsessan Victorias bröllop. Hans kommununike över de nu överlyckliga turturduvorna lyder som följer:

”Låt dem gifta sig. Jag Concerta ADHD Coach ser inget negativt i det giftermålet så länge principerna om offentlig upphandling erkänns för alla stadsfinansierade offentliga verksamheter.””

Kungahuset på entreprenad

Billigast vinner, fungerar så bra i övriga samhället och som inbiten monarkist kan jag faktiskt tänka mig att betala en krona för att bli kung. Sedan får resten gå till royalty för prinsessan på ärten. Eller var det prinsessan på ätten?

De som verkligen är för monarkin ska väl inte behöva förnekas rätten till att själva bli kungar, prinsar, drottningar eller prinsessor? De som är för drottningen måste väl ändå en gång själva kunna få vara prinsessor i mitt och framtidens kungarike? Sug på den duh.

Förnekar Kungen medborgaren samma rättigheter?

Det skulle vara intressant att veta vad kungen själv anser om medborgarnas rätt att själva bli kung! Anser han att alla rimligen ska ha samma rättigheter till det genom en utveckling av monarkin eller är han för det gamla systemet där medborgarna förnekas denna rättighet?

Vad säger ers majestät?

Är konungen för en demokratisk monarki i enlighet med de principer som praktiseras i övriga samhället när det gäller de offentliga utgifterna? Eller vill konungen förneka medborgarna samma rättigheter som konungens själv åtnjuter?

SVT opinion om monarkin, framtiden ser nu ljus ut. Vikkans nya kläder. fixar hon bröllopsformen. Viktoria och Daniel flyttar i hop på Haga, Fredrik Reinfeldt erkänner att det var hans initiativ. Vita drömmar, om vilka maskeradkläder som ska väljas. Men visst finns är det konstigt att man kan bli av med titeln prins om man gifter sig med en vanlig straffbar medborgare men inte tvärtom.

Mr Joker

Läs även andra bloggares åsikter om Entreprenadmonarki, Jämställdhet, Samlagsmonarkin, Efterbördsromantik, ekvilibrium, Valium, Trevligt att det var roligt på semestern i Brasilien. Men vad tänker ni göra för de personer som idag inte får någon rimlig vård? och hur bra pålästa är egentligen de giftaslystntna när det gäller Vad är ADD och Vad är ADHD ?

Letar efter en mugg att lägga bollarna i

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *