Tjej ville bli het. Det sket sig hon blev stekt

En uv i ljuset
En yngre tös av tonårsmodell i de storbritanniska ö-riket, spatserade en dag glad i hågen åstad till sin lokala solsalong där hon snabbt och världsvant slank in i ett utav de strålande små båsen under en njugg förhoppning om att bli mer attraktiv och lockande inför sina egna måttblock. Just denna dag varde det sig inte bättre än att hon lämnade tankemödan på att färdas till papiljotterian en bit bort ty hon ville ha något mer permanent.

Oväntat meddelande
Rörande nog känner hon sig dock ganska bränd av sina erfarenheter hos sin lokala taneria och verkar inte känna någon större lust att gå dit ånyo i brådrasket. Visst blev hon het och fick mycket uppmärksamhet men det voro dock mestadels från sjukhuspersonalen och de robusta ambulansmännen som fick föra henne till hospitalet då hon blivit så illa medtagen av belysningen att hon fick blåsor. Väl vid hospitalet begåvades hon dock med dropptillskott. Hennes moder uppges vara mindre glad eller sprallig över det inträffade, så vi får förmoda att det blir en hel del käbbel om den fadäsen i den lilla stugan på den lilla gatan där familjen bor. Men är du bara riktigt tyst och lyssnar noga i vinden kan du säkert höra förebråelserna utropas än.

Eller så ekar det bara i det lilla varma kranium där du bor. Hej, förgät mig ej, min kära.

.

2 reaktioner på ”Tjej ville bli het. Det sket sig hon blev stekt”

  1. Jo, urfunktionen är slagkraftig. Tackar ömsint för igenkännandet, finner det behjärtansvärt att förtälja huru djupt ödets lotter falla ougrundligt.

    Hon sökte drömkavaljeren men fick blott tag i skenbenet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *