Tampongteatern ger: Puppet on a String

Först reklam för mina tamponger:

-I dig baby-

Kan konsten forska? ?????????
-Nej inte mer än du kan svälja din spottloska!
Exakt Här :-: Börjar konsten! och här slutar evigheten, för här är väl du?

-Kan datorer skriva bättre än en journalist?
-Ja, de bästa journalister är redan datorer och de kan definitivt överträffa sig själva mer än kasperdockornas klonade hybrider. Och det fanimej inte bara SVT som stjäl idéer på löpande band som inplastade fyrkanter på ett hjuldrev, det beskriver filmindustrin likaså.

Datamaskiner som skriver kritiska texter om journalistik
AB har i dag en låtit en datamaskin skriva en artikel om konsten kan forska, ett mycket intressant grepp som säkerligen på sikt kommer att leda fram till en förutsättningslösare och logiskare journalistik utan de vanliga begränsningarna vi alla lärt oss se med journalistjagens egenhändigt hemsnickrade pseudoetiska glasspinne smatter när de är ute och cyklar. (fast få vet var den verkligt datagenererade texten gömts) någon har tagit en del patent och skapat ACC som kommer att ersätta journalisterna världens över med ett bättre tydligare språk som dessutom är fritt från stavfel och bättre på att beskriva verklighyeten ur en objektivare terminologisk bas.

Var det Buddha som planterade denna artikel i New York times och den är skriven av ASS (automated software systems) som vi för att vara vänliga döpt om till ACC, eller är detta verkligheten?

Detta är en jättebra text
Fördelen med att datorisera journalistiken är att den får en logiskare uppbyggnad och det enskilda informations sorterandet inte längre bara kan skyllas på det enskilda journalistpsykets tillkortakommande och självgoda övertro på sin kritiska hållning. Exemplifieringarna kan kanske inte bli så mycket tydligare än när pressen gång på gång skriver om något som inte finns och heller aldrig har funnits, vårdgarantin. Förvisso har en tom kuliss utan något garanterat innehåll döpts till det namnet men det är inte alls vad som står på etiketten och har aldrig varit det. Det är liksom rent systemtekniskt skola A1 för en dataoperativ sorteringscentral att förstå att ”detta är en jättebra text” inte är en jättebra text utan en text där det står ”detta är en jättebra text” svårt va? Men det verkar journalisterna inte klara till skillnad mot programvaran. Tänk vad Google skulle bli lättlurad av en text, ” jättebratexter för alla sökmotorer smörjer era algoritmer så att det blir bättre väder” + Snart kommer Al Gore och han kan gå utan regnkläder. Och då kanske algoritmen svarar slutet för Gore Tex och algoritmpersonifikationens godtyckliga väderlek? Jag data vända på stek?

?????????????

Datorn gör nämligen inte så stor skillnad på den dominanta illusionismens högvatten visioner utan kan faktiskt se saker ur andra perspektiv än strikt uppifrån de bestämmande och omdefinierades tillstånd. dvs det finns ingen garanti och har aldrig funnits, svårt va?

Men det händer aldrig. Ta nu en liten logisk titt på illusionen bakom den växande kön eller de pengaslukande monstren som ständigt bara är sjuka och eländiga. När de sedan går åt helvete beskriver vi dem som en kostnad som vi har medlidande med bara för att vi är så jävla goda.

Steka en vända?

Vad skymmer ljuset?
Nu kan alla få en solbränna som är helt svart utan risk för rynkor leverfläckar eller stekning, välkommen till det eviga mörkret. Låt oss titta på det journalistiska mörkret också.

Det man väljer att kalla kön är inte den verkliga kön och har aldrig varit det. Så kan man komma så mycket längre från verkligheten än när man skriver om en chimär tillväxt i kösystemen till något som inte finns och aldrig har funnits? I stället för att skriva om den nonchalans som ständigt ger underhåller och skapar nya helveten och som bara växer genom den nonchalans som journalisterna deltar i. För bara om kön som myndigheterna för dagsläget vill rapportera om växer växer väl ändå inte den verkliga kön med människor som behöver hjälp? Vilket naturlagsbrott är det i så fall den journalistiska konstarten kommit på då? Nej det är journalismens svar på den blinda dockskåpsteatern. Det är Tampongteatern som ger ögontjänaren: Puppet on a string.

-Titta vad ljust det blir när jag öppnar ögonen, ser ni?

Landskapet utanför Guilin vid Yang Shou finns också på en av världens mest cirkulerade sedlar

Nu tackar vi alla för den genialaste av alla idiotiska idéer att människan saknar värde i alla ekonomiska modeller. De visar också att den fundamentala grunden till alla matematiska samhällsmodeller är värdelös. Vilka mattesnilllen, metoden är värdefull men innehållet värdelöst. Vilken bra ekonomisk ledning inför framtiden. Le rätt in i kam
eran, för du stirrar rätt in i mörkret.

/(\d*)/(\d*)/(.*)

Långsvansande textramsor kommer tillbaka
här får du pepparkaka

Läs även andra bloggares åsikter om Glasspinnarnasparad, Journalister, Journalism, Vårdgarantin, Hallucinationer, Hemligt meddelande, Nonchalans, Jättabra sidor,
Detta var dagens datatexter tack för att ni lyssnade, vi älskar alla människor. Ert biosyntetiska tålamod som ni nedärvt i ert DNA tacc tacc taccar vi. DNA baby i dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *