Heffatubbas honken kulturer funnen i urstenarna

Li Floden
Självfallet är det i längden svårt för kristendomen, judendomen, mohamedanismen etc att förneka den enda sanna ursprungsreligionen Heffatubbas honken även om man försöker både med antiheffatubisk + såväl Antiheffismer och Extremt Honkofoba verksamheter

Kan nästa bara vara på ett ställe i världen

TJATIGT ÄR DET
Religions friheten har alltid varit hotat speciellt när någon jävel ska bestämma vad som ska få vara religion. Det är i tid efter annan nästan som om alla religion försöker lägga ut snubbelfötter för varandra, liksom en faktiskt djuplodande tankenöt, vad är egentligen religion. Vi har i olika tidevarv sett rasism, Antiheffatubistiska hållningar, helt godtyckliga avrättningar och Tubbasfientliga kulturyttringar men ska det aldrig ta slut? Varför kan inte de befintliga religionerna ta sitt förnuft tillfånga och erkänna Heffatubbas Honken som den enda sanna ursprungsreligionen? Nu kan inte ens arkeologerna lyckas hålla hebbatubistiska stenar från det massmediala ljuset. Redan på urtiden så var bönerna en slags kombinerad knull-runk och välgångsbön under brölande dvs renodlade Heffatubistiska honkningar. Acceptera ursprungsreligionerna och att även Heffatubister vill ha bönemöten på gator och torg.

Det är den djupaste otron att vara otrogna mot ursprungsreligionerna Heffatubbas Honken. Men religionernas övertro på sig själva kommer ur konstruktionsfelet och den fundamentalistuska humorbristen, vilket faktiskt också står i det första Heffatubistiska dokumentet – Vakuum. Ty däruti sågo de icket någon humor. Däremot fick de ett enormt sug på alla läskeblaskdrycker. Tänk på alla ölpumpar som nu bara fyller glas efter glas med öl när den stora väldiga träspaken väl dras neeeeed. såjag upp igen.

Därför fick de stenen & ett timglas kvartsfyllt med sand. det är vakuum fast i ett annat land.

Psss. t.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *