Sitt ned och pissa horor! Del 2

Forts från Sitt ned och pissa horor 1

Ni säljer något ni inte äger, det värsta horeriet
Att det finns ett ansikte bakom varje en av de förlorade miljoner som läcker ut i felaktiga läkemedelsbehandlingar är självklart. Att det finns ett ansikte bakom varje person som Inte får en rimlig vård tack vare att det inte finns pengar kanske också är självklart? Att onödiga behandlingen som kostade 10 miljarder och försämrade hälsan på flera också hindrade många andra från att få en adekvat vård är väl också ganska självklart.

Hur många till?

Jag frågar mig vad vi ska kalla dessa krafter som säljer saker de inte äger, nämligen andra personers själar när de går in och tar 30 miljarder från den allra svagaste och utsattaste gruppen samhället har, de sjuka och lytta. Är inte ordet hora som skräddarsytt för den mentala kräftgången? Är det verkligen någon person som är så hänsynslöst kortsiktig att den inte förstår att om man tar 30 miljarder från de svagaste och utsattas kassa kommer också flera att dö ganska sannolikt som en följd av det? Den själalösa gubbhoran kanske oftare behöver höra sitt verkliga namn? Det har alltför länge gått att sälja det man inte äger dyrt.

Läkare som får information av läkemedelsproducenter förskriver mindre rationellt än de som inte får sådan information.

Ska Dö

Denna månad, detta år på grund av resurserna som försvinner och felanvänds?

BLÅST PÅ 30 MILJARDER Kan det någonsin finnas några rimliga ursäkter för dessa horor som säljer andras själar? Vi vet att många äldre har drogats bort till en sämre hälsa, några har skott sig på det hela men har det någonsin kostat något att våldta de svagas hälsa och krossa deras sista hopp?

Hångarantin kan kanske tillsammans med lite av det välkända journalistiska kastsystemet försöka få det hela att se rimligt ut? Kanske debattörererna önskar se om sitt egna hus något innan de tittar på andras? För kapaciteten finns väl att inse vart incitamenten till en kontraproduktiv neddrogning vilken försämrade hälsan för en massa och dödade en del kommer ifrån? Jultomten storken eller Uttern kanske inte är lika starka kandidater som industrin självt? Men visst ut och slåss för patienten med era kalla fötter och skyll på allt annat, låter som en intressant idé. Skulle den vara något trovärdigare om industrin hade någon kapacitet att kritisera sitt egna beteende? Måhända eventuellt kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *