Rökridån från förr – Ekon från CAC hålet

IMG_5315

9 är 1 och inte tvärtom sedan ser ni att det ni trodde var en betydelselös biprodukt, en passiv aktor i själva verket är reaktorn. Från 9-1 och Elvira.

COS är inblandat liksom den interstellära modergasens, phoposhopskapare cs2 så mycket vet vi. Ty COS är dess barn.

IMG_5320

CAC’s hela liv verkar nu passera revy inför hans ögon där han sitter kvar på psyket utan tillgång till mycket annat än toapapper. Hans mycket egendomliga teknik att tugga in färger i toapappret kanske mer än något annat vittnar om nödens lagar.

Hursomhelst verkar tematiken handla om saker som rimligen ligger utanför hans egna erfarenhetsområden. Tex Amemhotep och Ramses II jordfästningar etc. Dock får vi ständigt runda snorbollar med toapapper som måste halvtorkas och strukas innan vi kan fotografera av dem. Vissa av  illustrationerna hela artikeln  kommer direkt från CAC lobban.

IMG_5318

Ensamheten utan pipan och alla vännerna som försvann. SvD. Ouuuh, vet inte om de senate händelserna har öppnat en massa dörrar för en hel del nya djup, vilka ekon. Men visst kändes det som att den gropen som beskrevs hade ett gravitativt smack inuti sina käftar som dräglat sönder ett och annat fet med kraften av sin bambusprätt. Där sved det till lite må jag säga. Och de flesta har dött där utan vittnesmål, ett bra och mycket effektivt sätt för människan att inte läras sig.

Men vill vi egentligen lyssna?

Tecken i Skyn

Annars verkar alla göra allt för att hedra CAC-hålets ankomst på himlen visas stjärntecken, skarpare än någonsin AB. En ny stjärna, kunde teckem bli tydligare egentligen?  Öven himmels fenomenen visar CAC-hålet!

Men Brüno är bara en trött kopia

”Brüno” har blivit hotad av en terrorgrupp AB och en terrorist hotar att stämma honom AB liksom en bingodam. Andra påstår att han verkar bögig. CAC säger i alla tider har jag fått kopior. men vi känner igen er på svålen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *