Psykdroger och Dödsdroger – Nej Tack!

rök rik räka

Alla droger påverkar så klart psyket, man får nog blunda hårt om man inte vill förstå det, men en del droger är betydligt värre än alla andra droger.

Vi ska nu presentera de vetenskapliga beläggen för de verkligt genuina helvetsdrogerna. Droger som raderar ut dina preferenser utan att du själv märker det. Och det finns heller inget som talar emot det rent vetenskapligt, även om det vetenskapliga stödet kunde vara starkare. Men det kommer det kommer.

Harmageddon Preferens ALLANfastnat i ett nytt läge

CS2 verkar ha en sådan effekt på många djur. Norska råttor som ges lite mix med CS2 och råttgift, ökade sin konsumtion av råttgift trefaldigt. Man kan alltså redan här efter en kort tids konsumption se på en beteendemodulation som fick råttorna att göra saker de inte skulle gjort annars. Är du imponerad av harmageddonkraften i den sociala ingeniörskonsten? Som ni ser så kommer giftet att slå på den olfaktoriska bulben, någon som har hört talas om ett sjukdomstillstånd där det finns utpräglade sådana konsekvenser? Tänk nu lite lätt på vad som händer om en människa som varit lättmamanipulerad börjar vakna upp lite och känna sig bedragen som av  en främmande kraft. Är det då inte ganska naturligt att säga det och föröka peka ut varifrån manipulationskraften kom ifrån? Hade inte du gjort det?

-Men vänta lite, det är inte nog med det.  De råttorna som fick CS2 var dessutom mer benägna att gå till matstationen, intressant va? Du äter 3 gånger så mycket gift som vanligt och tycker det är toppen.  Kan det på något sätt för någon människa påminna litegranna om att ha förlorat omdömmet? Jag skulle vilja hävda att just den beteendeprofilen kommer att kasta saker och ting på huvudet när det gäller tolkningen av beroenden.  Att utplåna minnet av det som ständigt gör dig dummare, hahg, någon har uppfunnit en smart väg till seniliteten. Är det så? Nej däremot är det sannolikt så att det är en bra väg till en evolution man kommer att förstå på fel sätt.

Eh, men vänta det var en liten sak till! Oförutsägbara reaktioner kommer nu också att ske i Amygdala oopps lite test på människor också, intressant vissa delar av Amygdala verkar stimuleras andra inte, borde gynna en instabil mani eller nått va?

Någon som har hört talas om ett sjukdomstillstånd där den effekten uppträder i amygdala ? Fotsvamp ellä? Men den verkliga skräcken kanske kommer när allt rasar samman och det blir svårt att tolka vad som händer, att se sambanden automatiskt.

Catatonic_SchizophreniaCataton_by_TrixyPixie

Vad händer egentligen om ett sådant beteende förstärks och förstärks under längre tid? Få man en förkylning då eller? Nej, alla drabbas inte av tobakens dåliga effekter. men alldeles för många gör och har redan gjort det. Läs om CAC-hålsteorin som förklarar varför rökar får mer schizofreni. CS2 Finns i cigaretter och tobak och det är vanligt att personer som senare får schizofreni börjar med helvetesdroger som tobak. Snart kanske vi får en verklig statistik som berättar om de superfarliga dödsdrogerna tobak och alkohol. De såprider dessutom dödsgas till omgivningen som spär på växthuseffekten. varför ta droger som psykar dig? Det hjälper inte barnen till ett bättre liv va?

AB om informativ reklam 2 kring dödsdrogerna som påverkar psyket. Undrar varför många som skiker om psykdroger själva är tunga missbrukare av den värsta dödsdrogen som dessutom skadar andra oskyldiga människor i närområdet med sin dödsgas.3 Dum och ful av dödsrök. Fy bubblans. Mentalsjukdomarna ökar av tobak.

Nu måste 1

gny

Tobak, carbondisufid, cancer, död, CS2, Hjärtattack, kolsvavla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *