Övermänniska skändligt grundlurad

Suga lite?
* * * * *

Inte bara en utan även flera övermänniskor uppger sig skändligen grundlurade, vi lider med dem, ooh ja så fruktansvärt och sorgligt för er. Naturligtvis visste inte någon någonting. Nu har vi alla sorgmässa för de stackars lurade övermänniskorna som råkat i klistret igen, vad ska hända om någon en dag börjar ta ansvar för alla övermänniskor som inget vet? Vi vet ju alla hur lätt det är att skriva ut en check på 30 miljoner utan att någon märker det. Varför ska sedan någon behöva ta ansvar för det inträffade egentligen?

Nej. för fan, fram för en förstärkning av den demokratiska grundtanken och större frihet. Eftersom konungen har åtalsfrihet bör även näringslivets toppar få det nu när så många undermänniskor vet hur mycket stålar de har. En övermänniska kanske någon dag är tvungen att skjuta av några undermänniskor som är ute efter pengar till sina egna själviska små liv, varför ska då övermänniskan straffas för det, när den bara skyddar sig från själviskheten?

Alla medborgare har dessutom vårdgarantin som förvisso aldrig varit någon garanti men vem fan bryr sig egentligen det låter väl bra, eller gör det inte?


Är detta skändliga missdåd ytterligare ett verk av folkpöbeln som ständigt bara vill sätta övermänniskorna i dålig dager? Vem kan den ynkliga missdådsmakaren vara? Har det samband med att en invandrare som gjorde televisionsprogram visade sin fitta häromdagen och vad säger i så fall våra prusseluskor om det? Kan man visa fittan egentligen? Eller är fittan höjden av onaturlighet? Vi på bloggen har hört talas om att en del faktiskt slickar fittan och att det kan komma pruttar från fitthålet när mannens sticker in sin kisspinne i fitthålet, om det är sant eller inte vågar vi inte ens spekulera nu när en eller flera övermänniskor blivit så skändligt grundlurade. Är inte det en fara för den grundläggande illusionen om människans lika värden och hela den gamla tyska folkhemsbubblan? Med Viktoria i spetsen som nu helt osjälvisk förgyller undermänniskans annars så värdelösa liv med lite kunglig pompa?

Är det bara mitt hjärta som är fullt av beundran eller även damptanternas,
Läs även andra bloggares åsikter om Övermänniskornas problematik, Undermänniskans glupskhet, Atalsfrihet, Giriga tidningsägare, Grävlingarnas jesusfigur, eller, Älgballen och tomteblosset,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *