Och stjärten såg änglarna


Taskspelet runt ballar av stål fortsätter
En anmälan är nu inlämnad till Justitiekanslern om det totalt regelvidriga i att visa fittan och mänsklighetens egentliga ursprung. Att ständigt anspela på den sexuella attraktiviteten och den fundamentala runkabiliteten är däremot ok. Dock kan ju anspelningsindustrin drabbas om fitthålet får lite mera luft under vingarna och inte får leva så instängt som idag.

Om fittan inte länge är snuskig vad ska vara snuskigt då egentligen? Nu har ju det gått så långt så att vitansiktenas grävlingsikon Janne Josefsson blivit sprutad i ansiktet, tänka sig.

Analysens & Anusblekningens århundrade
Dessutom kan försäljningssiffrorna för svampdödande medel mycket snabbt halveras om flera fittor vistades mer ute i den fria naturen. Måhända skulle också försäljningsboomen av anusblekninsmedel försämras på grund av den naturliga blekning som i vissa fall kan uppstå när solen tittar fram lite mera på dina tankars gömda änglamark. Men visst finns det en poetisk poäng med att kunna slänga ur sig:Det blonda arslet.

Nejdå, tänker många reflexmässigt inte kan väl solen bleka skinnet i min hammondorgel, solen gör ju huden mörkare vettja! -Oftast är det så, men har du någonsin sett ett rövhål bli brunare av lite sol då?

it’s a trap

Dagens läsarfråga
Som vanligt har vi fått en massa mail, vi hoppades också som vanligt på expertfrågor så att vi kan känna oss lite kloka men våra vidriga läsare bara öser ur sin sjuka fantasi, en av bloggens läsare påstår sig läst bloggen från början och att vi är den bästa bloggen som finns, vilket låter som ett rimligt antagande i våra öron vi kommer därför att besvara frågan från denna läsare som undrar om bra saker att säga till Malin Berghagen som han älskar över allt annat.

-Tja, kan du inte bara fråga henne rakt av om vad hon tycker sig ha gemensamt med många kända svenska män? Säger hon att hon inte vet kan du väl säga – Ni har alla varit i Lill Babs fitta.

Det är en finstämd stämningsförhöjare. Ja det är sådana hemliga flört fraser som går hem hos alla kvinnor och som bara de verkligt skickliga raggarna vet om. Lycka till!!! Annars kan du göra som vi, skyll ifrån dig och vägra ta personligt ansvar. Allt snuskigt kan du alltid skylla på andra, se här vi klistrar in Lill-Babs historien i någon gammal Aftonbladet så kommer ingen att märka något och vi kan sitta och ojja oss över det hela. Precis som diagnoskritikerna kan vi nu säga att vi arbetar mot stigmatiseringen när allt vi just gjort är att stigmatisera. Men det kan vi ivår tyr skylla på andra, bra va.

CAC-Hålets oändliga visdom

När CAC-hålet fick nog av att bara se änglarna – För nu behöver även gud insikt!

Bunny bunny, pung
Gång efter gång har historien visat att playboymodellen får en del herrar att villigt lätta på pungen, men det blir inte alltid som de tänkt sig.

och i sin himmel sjunger nu Frank Sinatra sjunger ass time goes baj so slowly ass time goes baj som nice. Guu va snuskiga alla andra ääääh.

Vilket himlaspel,

ADHD på Youtube med Ty Pennington, Ska ADHD vara obehandlad?

0 reaktioner på ”Och stjärten såg änglarna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *