ADHD Strejken 1 Maj

ADHD Strejken (Gäller även ADD)
Det är bara därför vi inte tänker göra några inlägg om ADHD, ADD eller några neuropsykiatriska störningar som det så vackert heter.


Under nästa vecka kommer kanske någon att berätta om en tennismatch i Basel runt 1950 mellan Leandro och hans fru någon som vågar gissa varför? Eller rättare sagt vi kräver några gissningar innan vi orkar skriva om det. Vi har fått för lata läsare helt enkelt och det vill vi inte ha, enkelt va.

Någon gång runt 1950 gick Leandro’s fru ut på tennisplan i närheten av Basel och slog några bollar med sin man, innan hade hon varit lite lätt oroad för sitt låga blodtryck men det gick faktiskt bra och nästa vecka kommer du också att veta det och sedan kanske du aldrig kan glömma hennes smeknamn, eller kan du verkligen det?

Är du intresserad av ADHD så kommer du definitivt att ha svårt att glömma historien om du nu får höra den. Korrekta gissningar publiceras inte. Nu finns frågan även på ADHD-NPF.COM

I AB kan vi se, att Britney ska utses till gayikon, nu är det snart bara du som inte är ikon, men om du skyndar dig kanske du blir?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *