Nyheter från Socialpedofilin Språk kannibalismen

vill du kolla på min tågbana jag har i källaren

Många hjälpare har faktiskt fina tågbanor i källaren också


Köttets betydelsebäring

Spännande och härligt uppfriskande kan vi som vanligt se hur otroligt lönsamt det är att låtsas bry sig om de svagaste och utsattaste grupperna. Faktum är att de flesta verkar bry sig om dem på en rak fråga, men den bilden harmonierar kanske inte alls speciellt bra med hur verkligheten ser ut, hur kan det komma sig egentligen?

Miljonär på att hjälpa?

Tja, efter att ha sett Hångarantin I & II osv… Så kan man också lätt inse att mycket snarare verkar handla om att det helt enkelt är lönsamt att låtsas vara god, självfallet är det så.  Alla är så snälla, kloka och vill så väl, men varför ljuger man då för de mest utsatta av dom alla och talar om något som inte finns och aldrig har funnits – en vårdgaranti – varför väljer man att ljuga de mest värnlösa rätt upp i ansiktet?

Har Fredrick Reinfeldt något svar?

Har Göran Hägglund något svar?

Har Cristina Husmark Pehrson något svar?

Eller ska tystnaden eka länge till för de som förtvivlat kämpar för sin hälsa?

Ljuger man för att se bättre ut än de är eller för att inte verka kallhammrad? För vem vill se ut som en kallhamrad rackare som inte bryr sig?  Du, din mor eller farmor kanske? Någon prinsessa?

Gratis kultur och konstutbildning fritzlGratis mat och husrum + kultur och konstutbildning

Nej är det inte bara psykopater som är sådär kallhamrade och känslokalla att de inte bryr sig? -Ja, det må vara hänt, det finns dock flera tillstånd värre än så. Det är att låtsas bry sig, säga att man bryr sig men inte visa något tecken på det annat än att visa att det man bryr sig om allra mest är en själv.

Hur kommunicerar socialpedofilin rent semantiskt på en central nivå?

-Tja ingen har faktiskt brytt sig om att göra en vetenskaplig datainsamling av fenomenet.  Dock kan man säga att det centrala förefaller att vara att kommunicera utåt hur mycket man hjälper. Och visst hjälper man – sig själv. Såsom så ofta, varför tror du egentligen man kallar något för vad det inte är – en vårdgaranti till exempel?  Och rent försvarstekniskt vad skiljer det försvaret från annan pedofilromantiserade hjälpbegär? På 10 års sikt kanske det börjar lukta lite?

Röda korsets styrelse får lite kritik sedan bland annat kommunikationschefen verkar ha förskingrat 6,6 miljoner kronor. mer om affären och dess utveckling.  SvD 2 3 4 5 Skvallerblaskan Aftonbladet förnedrar de stackars Röda Korset genom att skriva om verkligheten 1 2 3 Hur kan vi som stolta medmänniskor hindra verkligheten från att nå dem? Pedpfiler om bedrägerihärvan som drabbat de stackars kommunikationschefen.

Stackarna, att de skulle gå och bli förkylda i den mentala svininfluensan. Men den mentala svininfluensan lär nog skörda tusenfalt fler dödsoffer än den andra mer fysiska svininfluensan AB 2

Undvik stigmatisering av de kränkta socialpedofilerna

Nu har vi i stället en fest för de högavlönade som Hjälper så mycket, så att de inte upplever sig kränkta för att någon vågar prata om deras totalt osjälviska offer för mänskligheten, kardinaldieten och gåsleverproletariatets fetthickande simbassänger av folkhemslögner, där allt vågorna gyppande i sin puttenuttighet säger är evaporerande dunster, men skål tammefan! Vad kan vi göra för att hjälpa de stackare som nu så försmädligt råkat få sin lönsamma hobby ifrågasatt? Kan vi återupprätta deras kanske något kränkta ära? Titta dem djup i sina prudentliga pudelögon och förkunna sitt djupa själsliga medlidande, eller kan vi göra mer? GP 1 2 3 DN 2 Voff?

En del  skulle säkert komma på tanken att jämföra de som bara tagit lite arvode för att hjälpa andra för själviska men inte vi, vi vill snarare hjälpa till att lindra den stimgatisering som de kränkta ordförandena och direktörerna och alla andra ansvariga kan komma att uppleva.  Och badda direktörerna och de andra offrens hjältepannor med hjärtinnerlig kärlek, för någon språk kannibalistisk. En del kallar det för socialpedofila handlingar men inte vi, vi bara förebygger deras kränkthet genom att återge vad andra berättar.  Och betydelsebäring det talar vi inte om vid middagsbordet, när vi höjer era händer till munnen.  Thumbs up!

Konsten att suga efter noter och tro sig vara musikalisk

-Skål tammefan!

Smarrig Kärlek och Socialpedofila Osjälviskhetsdeklarationer, Socialpedofila Romantiseringar,   Gåsleverproletariatets pedofilromantik, Kannibalistisk polityr, Matnyttiga Kannibalnyheter, socialpedofil normativitet, Vi hjälper er så jävla mycket.  Ingen kan tacka oss nog! Den som bryr sig om hur ordet missionärställning låter kanske glömt att ytan hade ett innehåll – Håll dig till det. Att Missionera handlar väl aldrig om språkets yta, men om allt annat?

Ämnet socialpedofili är känsligt, så om du känner dig kränkt av det kanske du först ska ta och berätta hur du tycker ämnet socialpedofili ska definieras och gestaltas innan du sätter igång att oja dig? Sedan kanske vi tillsammans kan dra igång en räddningsskvadron för de kränkta socialpedofilerna och alla andra behjärtansvärda ändamål? Det skulle väl se bra ut? du gör väl allt för att se bra ut?

Vi kanske kan hjälpa dig?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *