Konungen gravid? – Stamcelller

Zola and the Moonin

Den monoklonala stamcellsforskningen har gjort nya framsteg även på social nivå. Vår konung rapporterats ha blivit gravid tack genom provrörsbefruktning. Inom kort förväntas en rejält fettisdagsbulle kliva upp ur konungens filosofiska drömmar för att förverkliga konungaparets önskan om att få vara som alla andra, utan att för den saken lämna i från sig titel och mycket annat som känns så hemtamt och invant.  Enligt Aftonbladet kan det bero på att havs, det kan där den smittats av någon typ av epidemisk bajssjuka så nu får resten av redaktionen passa sig. Annars kommer den berömda skithuskorren och tar er, för det är väl därför länkningen funkar så dåligt?

Dock bör ju givetvis monarkin utvecklas som vi alla känner till. Men hur kongahuset kan få en bredare folklig förankring än om alla blev kungar och drottningar är nog en gåta för många. Fram för en bred folklig förankring av monarkin. Den betyder så mycket och kan gagna landet på många sätt! Varfö då inte göra den starkare  och ge den maximalt folkligt stöd? Den som är emot det bör ju vara en antiroyalist, och vad är det för mening med det egentligen?

Kanske är den monoklonala befruktningen mera en flosofisk hårfagerhet för en hovsam kammning med människobarberandets alla tentakler och såpaefluxer.

CAC-hålsbubblor i paradiset?

Tänk om den nye tronarvingen kommer ur konungens mun som en såpbubbla och vi får se den stiga mot skyn i regnbådens alla färger. Handen på hjärtat trot du verkligen inte att den förtryckande kulturen har gjort sitt då och att du äntligen kan börja träna upp din egen bak till att blåsa perfekta såpbubblor?

Socialpisseria Zola, FilisofisktDNA, Såpbubblor, Skithusdoktrinen,
Make Money Blogging with YouSayToo

2 reaktioner på ”Konungen gravid? – Stamcelller”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *