Konsten att öka på ADHD sedan förneka existensen

skellett yell

Verkar vara ett ganska vanligt tema. Att rökning är en av de absolut värsta dödsdrogerna som påverkar psyket är nog ganska klart. Men varför ska missbrukarna av dessa dödsdroger sedan påstå att ADHD inte finns när de själva är med och skapar och förvärrar ADHD?

Läste just på: Institutet mot Döds och Psyk droger om vilka droger som är de värsta. Det kanske är dags att reagera mot den högljudda massan av missbrukande psykdrogare  som sprider dödsgaser inte bara till sig själva utan också till en inte ont anande oskyldig omgivning. Anna Wahlgren verkar vara pigg på att kommentera ADHD, men hur var det under alla hennes graviditeter? Var inte alla barnen i hennes mage helt värnlösa mot de gift som dag efter dag pumpades in mot dem? Fosterskador, Cancer och allt annat som de absolut mest dödande psykdrogerna ger det är ju en sak, men att sedan påstå att ADHD inte finns när det i själva verket kan genereras som en konsekvens av det egna missbrukarbeteendet, är inte det lite väl långsökt?

Sedan var det väl inte bara den dödliga psykdrogen tobak som konsumerades frisk av under graviditerna enligt andra uppgifter som dock inte bekräftats.  Men det kanske är så med alla jävla missbrukare att de måste hitta något jävla offer att skälla på och förneka på grund av en händelse för länge sedan som man inte själv vill ta ansvar för. Och detta mönster fortsätter sedan att upprepas gång på gång.

Säg nej till Psykpåverkande droger som dödar. Säg nej till missbrukare som inte talar sanning om vad de verkligen skapar. Dessutom bidrar de till växhuseffekten. Och småbarn kan lätt dö av alla de små fimpar som de kastar omkring sig. och barnen i magen som fick de tvingat på sig kunde varje hosta eller gråta. Och sedan förnekar man skadan påminner en del om Andereas Baader i Baader-meinhof ligan som fick sin stulna bil stulen, och fick ett break över samhällets degenerering, tja….

Det är nog inte bara förläggarna det är fel på i bokstavlig mening, även om den indirekta censuren känns överjävlig och bevisar bara just det alla alltid visas och vet: Att vi har olika värden och den som säger det kommer att se extravärdelös ut. Därför sägs det inte.

boxa bort tobaken

Boxa bort Dödsdrogerna

Rena ditt psyke och förgifta inte din omgivning med giftgaser

sjukdomar slår hårdare AB. Rökning kommer nog inom kort att få en betydligt värre dödsfallsstatistik, det är definitivt inblandat i sjukdomsförloppet vid tex Schizofreni. Väldigt väldigt ofta får en snäv krets pekas ut som missbrukare Men det borde väl finnnas värre missbrukare som inte alls ser ut som missbrukare eller ens kallas missbrukare just idag, men de sprider förödelse runt som genom att förorena miljön som tillhör oss alla.  De som skapar sämre hälsa för andra och sedan förnekar allt,,,, va…..

Attacker mot den strukturella integriteten

Ett oacceptabelt hot mot internets funktionella integritet om en säkerhetstjänst bara kan stoppa trafiken så lättvindigt. Förvisso blir det inflationsdrivande när kunskapen om attacken principer och tillvägagångssätt blir välkända, men den strukturella integriteten måste också kunna koppla och fatta centrala beslut automatiskt som tex vid ett strömavbrott. Vissa delar kopplas helt bort så att alla andra kan få ström tex s.a.s.

Läs även andra bloggares åsikter om ADHD, missbrukarnas, ankdamsapartheid, lismimbecillare. fiskpinnegrillare, En stressigare tid i mammas mage verkar ge mer ADHD, kanske är det vad som visar sig hos adopterade som nu påstås ha en högre frekvens adhd? eller vad kan det vara? Så mycket faslkt skit. Dödar. Att just de är tysta har jag ändå viss förståelse för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *